Before I die: things i've done

maandag 22 oktober 2012 |

Allemaal erg leuk die before I die posts, maar ik heb op sommige blogs nog iets leukers gezien. Namelijk: Dingen die je al wél hebt gedaan van before I die. Ik sla de dingen die ik wíl doen even over, ik ga de dingen die ik al héb gedaan op mijn blog zetten. Vind ik persoonlijk leuker. Dussss.. Kijk maar naar de collages en check welke leuke/grappige/bijzondere dingen ik al heb gedaan.Go zorbling: Jaaa, dat is iets wat ik al gedaan heb. En nog niet zo lang geleden! Dit jaar nog ben ik in zo'n bal geweest over het water. Het was natuurlijk wel gaaf om dat eens te doen, maar niet dat je zegt: Dit was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Maar ja, het is toch zeker fun! Be stylish: Om dat nou over jezelf te zeggen is ook weer zo wat, behalve als je heel bekend bent met je fashionblog... Toch vind ik mezelf er niet stom uit zien met mijn kleding. Ik zou vast wel eens een fashionblooper maken maar wie heeft dat nou niet? Ik shop toch genoeg kleding wat wel hip is! Be on tv: Uuuuuuh. Telt één keertje op TV Gelderland mee? Eén seconde. Mijn rug te zien. Yeah ik was op tv. Dance in the rain: Meerdere keren gedaan! Als de regen met bakken uit de hemel valt en ik naar school moet fietsen, kan ik niet van de regen genieten. Maar van een lekker klein buitje ga ik dansen. Dan spring ik in het rond, hihi!
 
 
Go to Disneyworld in another country: Al best lang geleden ben ik naar Disneyland Parijs geweest, wat zeker leuk was. Ik was toen ook nog klein en vond het geweldig om met die disneyfiguren op de foto te gaan. Yup, dan is Disneyworld magisch! Maar ik denk dat ik het nu ook nog super zou vinden om naar het park te gaan. Visit Paris: Naar Disneyland is automatisch in Parijs! Maar een paar jaar later ben ik nog eens naar Parijs geweest, en toen heb ik ook echt de Eiffeltoren en zo gezien. Own a wreck this journal: Ook al heb ik lang niks in het creabea boek gedaan, het is en blijft leuk. Toevallig heb ik mijn creaties vandaag nog bekeken. Zo leuk, die opdrachten. Ik raad het iedereen aan! Visit Starbucks: Me loves Starbucks. Ik lust geen koffie (alleen met heel veel melk, oftewel caffe latte), maar Starbucks is ook gewoon hip. Het is hip als je de bekers verzamelt of gewoon ooit naar Starbucks bent geweest, ook al heb je daar geen koffie gedronken. Ik heb er wel caffe latte gedronken en brownies gegeten, dus ik kan wel zeggen dat ik meerdere keren Starbucks heb bezocht.
 
 
Dip dye my hair red: Red and pink! Dit weten jullie van mij, als jullie trouwe volgers zijn, want ik heb het wel eens op mijn blog laten zien. Helaas is mijn dip nu een beetje lichter en valt het niet meer zo op. Wel blijf ik fan van het kleuren van je haarpunten! Find a best friend: Helaas spreek ik mijn 'BFF' (in dit geval 'BF') niet meer, maar ik denk nog vaak aan haar. Toen we bij elkaar in de klas zaten konden we zó'n lol hebben. We waren onafscheidelijk, ondanks de ruzies die we soms hadden. Ook hadden we veel gemeenschappelijke hobby's. Ik mis haar wel eens, maar vrienden komen en gaan in je leven. Eat gelato in Italy: Afgelopen zomer heb ik elke dag een ijsje gegeten in Italië. Ze zijn heerlijk.. Hug my baby niece: Mijn enige nichtje is nu vijf jaar en een ontzettend lief en grappig meisje. Toen ze een baby was heb ik haar zeker vaak geknuffeld. Maar nu doe ik dat natuurlijk nog steeds! I looove her.
 
De school begint weer voor mij vandaag, terwijl voor sommigen de vakantie net begint geloof ik. Voor diegenen: Geniet ervan! Het is zo weer voorbij, zoals we allemaal weten... Ik moet deze schoolweek wat cijfers terugkrijgen en ik hoop dat het een beetje meevalt want ik heb er geen super gevoel over. Nou ja, ik zal het zien. Ik heb ook wel weer zin om iedereen te zien dus ik ga ook weer niet met tegenzin naar school. Nou, dag lovely bloggers en lezers! xo Luna Beeld: Tumblr

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. heeele leuke post! Ik wil ook nog heel graag een keer in die ''luchtballen''. Laatst had ik de kans maar dat was op een kermis en er gingen alleen maaar kleine kinderen in dus ik deed het toch maar niet hahaha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk allemaal! ik heb het ook bijna allemaal gedaan, behalve dat zorbing, mn haar dipdyen en mn baby niece knuffelen haha!

  xo

  ps. niece/nephew is het kindje van je oudere zus of broer, en cousins zijn de kinderen van je tante of oom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk allemaal! Als ik zo'n lijst maak, ben ik denk ik wel enorm lang bezig. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooh ik wil ook naar parijs en ijsjes eten in italie (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien wat voor dingen je allemaal al gedaan hebt van een bucket list. Ik heb Parijs, de Starbucks, dancing in the rain en find a best friend ook al gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke post, zelf heb ik ook al heel veel dingen van je lijstje gedaan. Ik mis alleen het op tv komen nog.. Liefssx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post, dit ga ik ook nog eens doen op mijn blog ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt ontzettend leuk om te zien, je hebt al veel gedaan! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om te zien! Dansen in de regen is soms wel leuk, haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat heb je al leuke dingen gedaan! Ik wil ook nog een keer naar Disneyland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke zitten er tussen! dance in de rain, lijkt me ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke post en mooie wensen heb je uitgekozen! Bij het idee aan ijsjes in italië loopt het water mij al in de mond, man wat zijn die lekker! Oeee, nu blijf ik er maar aan denken haha! Moet je zeker een keer geproefd hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke post! Ikzelf heb ook een wreck this journal, maar doe er niets mee haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuk om allemaal te zien!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik kwam al vaker het woord: 'zorbing' tegen. Nu weet ik eindelijk wat het betekend :) thanks!

  liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk! Ik wil ook graag een keer naar Parijs :)
  Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen