Outfit: Simpel maar leuk

vrijdag 31 augustus 2012 |

Weer een outfitpost, dat is snel na mijn back to school outfit! Maarja, ik moet bekennen dat ik niet veel inspiratie had voor iets anders en dat ik een outfitpost wilde maken, omdat ik vind dat ik best een leuk 'ding' aan heb. Wat is het voor 'ding', is wel een goede vraag. Een jurk? Nee dat niet, ik noem het maar een tuniek. De tuniek die ik gisteren aan heb gehad (jehh, dit is een ingeplande post van gisteren) had een zachte roze kleur. Je kan 'm zelf wel zien.
Nagellak er ook maar mooi af laten gaan.. Goede eigenschap van mij. Eigenlijk belachelijk dat ik mijn nagels Ć¼berhaupt op mijn blog zet, zo kort als ze zijn... ;).

De laatste tijd ben ik een beetje moe en stressy van alle nieuwe dingen op de middelbare school (je kan het aan mijn gezicht zien... tireddd), maar ik moet zeggen dat het goed gaat. Ik ben (nu nog wel, haha) gemotiveerd om mijn huiswerk te maken en Engels te praten op school want ik doe tweetalig. Maar dat laatste vind ik ook echt wel leuk. Ik ben ook wat minder bezig met mijn blog maar ik neem aan dat jullie dat wel begrijpen, net als dat ik minder bij andere blogs reageer. Vandaag heb ik nog wel een lange lesdag, maar daarna heb ik dan ook weekend en kan ik weer wat rusten van de drukke week!
Beeld: Eigen foto's

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke outfit ! haha die nagels zijn zo herkenbaar. Ik snap het wel van school, ik heb ook 1 week school gehad en ben kapot haha. Maar ik ga nog op kamp en veel dingen doen dus echt slapen word het ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuke outfit en je haar is echt zo gaaf! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi heel leuk en succes op school, het went snel genoeg hoor!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tuniek! Veel succes op school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tuniek!

  liefs, Vic

  Ik organiseer trouwens een giveaway met kenzaa, doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit! je haar staat je zo goed :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je haar is echt super gaaf!
  leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk tuniekje! Staat je mooi! :D x Elma

  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke tuniek! Ik snap het probleem met tijd voor bloggen hoor, want dat heb ik ook! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen