Luna op Instagram #4

maandag 20 augustus 2012 |

Allereerst, bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn dip dye. Door het zwemmen was de kleur vervaagd maar dat is weer helemaal goedgekomen, mijn moeder heeft het toch wat eerder opnieuw gedaan. Nu is de dip weer felrood, yeah! Vandaag weer wat Instagramfoto's op mijn blog, want ik heb er weer genoeg. Het is een beetje een hair-special dit keer haha. Kijk maar!


Van boven naar beneden, van links naar rechts: 1. Daar ben ik nog in Zeeland, lekker weer, vrolijke foto! 2. Teruggekomen uit Zeeland en meteen door naar opa en oma. Daar las ik Noortje, wat je misschien kent uit de Tina. Leuke strip! 3. Oma had de CosmoGirl! voor me gehaald! Lieffff! 4. Mijn schoenen hebben jullie al gezien, ook moesten ze natuurlijk op Instagram worden gezet. Ik kan niet wachten om ze aan te doen. 5. Mooie foto van mijn zusjes in Zeeland. 6. Maïsdoolhof, ergens... Mijn zusje en ik kwamen er niet uit. 7. Bij mijn opa en oma: Pizza-gourmetten! Wat was dat leuk om te doen zeg, eerst kon je ze zelf beleggen en dan gourmetten. Het was ook heel lekker. 8. Ook zijn we naar Hellendoorn geweest, heb je The Hellendoorn Test op mijn blog gelezen? De zweefmolen was superleuk en ging ook hard, toch is het me gelukt om er foto's in te gaan maken ook al was dat eng. 9. Dit cute lieveheersbeestje zag ik ergens in Hellendoorn. Mja, ik ging 'm fotograferen, waarom ook niet. 10. Zoiets wilde ik eerst! En dan ook echt de kleur roze. Later ging ik toch voor rood, roze komt waarschijnlijk nog wel. 11. New clothes! 12. Zo was mijn haar toen ik van de kapper terugkwam! Ik was heel blij met de dip dye! 13. Zo kan het ook, een... lekker rood staartje. 14. Na het zwemmen, mijn dip dye was veel minder opvallend. Helaas (ik vond het wel leuk dat het fel en opvallend was). Maaarrr.. 15. Hier is de felrode kleur er weer! Mijn moeder ging het opnieuw doen en ze dacht eerst dat het zou mislukken, maar ze heeft het hartstikke goed gedaan. 16. Foto van vandaag, lezen in het geweldige boekje 'En dan nog iets' van Paulien Cornelisse over taal. Lachen zeg.

Dat was weer een collage met zestien foto's. Volg me nu op Instagram: xxluuun.
Beeld: Eigen foto's

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. super leuke foto's allemaal!

  <3

  ps. you can now win a beautiful Caressa statement necklace on our blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke foto's! En die dip dye is echt mooooii <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's! die shcoenen zijn zo ontzettend leuk :)
  x fije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal super, ik vind het altijd leuk om jou instagram foto's te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal! Ik ga je eens opzoeken op instagram! Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt hele leuke foto's! Ik vind deze posts altijd heel leuk om te zien! x.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk weer! en je haar ziet er mooi uit:D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk al je foto,s... ik heb je een uitnodiging gestuurd op instagram.

  BeantwoordenVerwijderen