Leukste liedjes

dinsdag 5 juni 2012 |

Precies twee maanden geleden kwam de laatste blogpost met liedjes die ik op dat moment leuk vond. Hmm, nu luister ik weer wat andere liedjes, hoewel, Call Me Maybe luister ik nog steeds best veel. Dat liedje gaat ook niet uit mijn hoofd. Ook Lego House blijf ik mooi vinden. Maar zoals ik al zei zijn er liedjes bijgekomen en ik deel ze nu eens met jullie. Waarschijnlijk ken je de meeste al, maar misschien ontdek je ook wel weer nieuwe muziek! Klik op 'read more'!

Foto: Weheartit

Nicki Minaj met Starships. Tja... Nicki Minaj, ik heb dus echt niks met haar. De meeste liedjes van haar vind ik ook niet leuk, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het liedje Starships... Toch een beetje leuk vind. Uuuhm, een beetje maar hoor. Vooral het refrein, en de clip vind ik ook vreselijk eigenlijk.
 
 
Marlon Roudette met New Age. Dat is dan weer een heel ander liedje dan Starships, whaha. Maar ik vind het een mooi liedje en ik kan 'm heel vaak beluisteren.

K'NAAN en Nelly Furtado met Is Anybody Out There? Zelf vind ik het een erg leuk nummer, wat vinden jullie ervan? Ik vind ook dat Nelly Furtado een mooie, aparte stem heeft. Dit liedje kan ik ook vaak luisteren, want ik vind 'm gewoon hartstikke leuk!

Drake en Rihanna met Take Care. Dit vind ik echt een goed liedje! Ik ging een keer in Spotify door de 'toplijsten' en ik zag ergens deze staan, ik ging 'm gewoon luisteren. Volgens mij is hij nu niet super bekend, maar ik vind Take Care echt een fijn lied.

VanVelzen met The Rush Of Life. Een liedje van onze eigen VanVelzen! Is 'ie zo bekend nu? Geen idee, maar ik hoorde 'm wel eens op de radio. Nu luister ik het liedje wel eens op Spotify en ik word er blij van! Kennen jullie deze al?

Eerlijk gezegd was dit het wel. Toen ik begon aan deze post dacht ik dat het een hele lange lijst ging worden met nieuwe liedjes, maar dat valt mee. Dat ene liedje Balada van Gusttavo Lima, ja zo heet hij, vind ik dus echt niet leuk. Hij staat op nummer één, toch? Hij lijkt een beetje op Ai Se Eu Te Pego. Irritant nummer. Ook Payphone van Maroon 5 vind ik niet zo leuk, of ik heb 'm nog niet genoeg geluisterd. We Are Young van Fun vind ik ook niks. Er zijn dus ook genoeg liedjes uit de top 40 die ik niet luister. Vertel eens, wat is jouw lievelingslied op dit moment? Liefs!

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ja, dit is ook wel een beetje mijn muziek smaak... ik vind I won't give up van Jason Mraz ook wel leuk. Maar die is wel al iets ouder, mja.

  Loves Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice blog !! :D


  Let's follow eachother?

  http://thesweet-beauty.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk!
  Ik vind Take Care ook leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke liedjes, vooral new age en is anybody out there kan ik uren naar luisteren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal super leuke liedjes!
  Liefs, Maruschka
  www.beautyqueenxl.blogspot.com <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke nummers! Neem je een kijkje op mijn blog? Ik heb je een award gegeven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey!

  super leuk blog!!
  leuke nummers!!!
  leuk ook dat je met foto's van je zelf werkt en zo!!
  ik heb ook een blog dus misschien wil je het wel eens bezoeken...?

  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  ik ben nog niet zo lang bezig dus ik kan gerust tips gebruiken!!
  ik heb jou gevolgd dus mss wil jij mij ook wel volgen

  groetjes
  Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist niet dat New Age zo heette.. Dat is echt een leuk liedje! Ik luister Payphone de laatste tijd vaak (; Het is wel een leuk liedje! Haha

  BeantwoordenVerwijderen