A girl can't have enough shoes

donderdag 28 juni 2012 |

Gisteren ben ik weer wezen winkelen in de stad wat eigenlijk wel nodig was. Ik zei al dat ik mijn Vans te vaak aan heb, maar nu heb ik een nieuw paar schoenen. Ze zijn echt ontzettend leuk! Ze zijn niet zo standaard. Er zitten leuke steentjes op en allemaal van die friemeltjes (friemeltjes? oké ik kan het niet beter uitleggen). Ik heb ook nog wat schoolspullen gekocht maar een agenda? Ik vind dat zó'n moeilijke keuze. WELKE AGENDA WIL IK? I don't know.

Dit zijn mijn nieuwe schoenen. I love them! Ik vond het wel jammer dat er een steentje was afgegaan vandaag, maar die kon er weer terug op. Ik hoop dat dat nu niet meer gebeurd. Nog even over de titel van dit bericht, 'A girl can't have enough shoes'. Yup! Ik zou er nog wel meer willen hebben, dan zou ik ook meer kunnen combineren. Want daar zit ik vaak mee: Passen deze schoenen er wel bij? Daarom draag ik ook zo vaak mijn Vans: Grijs, lekker saai, kan bij alles.

Over naar de schoolspullen. Haha, dit is nog niet zo bijzonder, het is alleen maar: Een geodriehoek, rekbare boekenkaft ofzoiets, potloden en een passer (dat is een passer he? Ja toch). Mijn moeder heeft ook nog normaal kaftpapier gekocht, ik wilde gewoon één rekbare proberen. Dat is wel handig trouwens, je hebt je boeken zo gekaft! Maar duur is het wel, tenminste als je al je boeken met zo'n rekbaar ding wil kaften.
En nog iets! Ik heb een nieuw booooooeeeek! Ik had dat net niet gezegd omdat ik 'm bij bol.com heb besteld, ik heb 'm dus niet in de stad of zo gekocht. Mijn nieuwe boek heet Deadline, ik had er trouwens laatst wel over gekletst in mijn VZV artikel. Ik ben nu al bij hoofdstuk zeven in Deadline en dat is al aardig ver, hopelijk kan ik nog wat overhouden voor de vakantie. En anders lees ik misschien het vervolg, De Chaos.
  
Vandaag was ik trouwens vrolijker! Het was leuker op school. We verveelden ons wel, maar we gingen maar de hele tijd dit spel (erg nutteloos) spelen. Later gingen we met de hele klas een dance/sing battle doen, wat wel lachen was. Ja, het mag gewoon. Maar we hebben ook niks beters te doen. Weet je, ik typ best vaak een stukje bij een blogpost over mijn leven. Gewoon een stukje over wat die dag is gebeurd. Dat gaat eigenlijk vanzelf, haha. Soms moet je gewoon iets kwijt en dat drop je maar op je blog. Vinden jullie niet erg toch, hoop ik? En wat vinden jullie van mijn nieuwe aankopen? 

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk? Maar een rekbare boekenkast? Moet dat geen kaft zijn? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, wat suf van mij, nou ja het is veranderd. x

   Verwijderen
 2. Ahw cute! Had ze al gezien op insta :-). Dat boek wil ik ook zo graag lezen, lijkt me spannend! Succes met je agenda zoektocht haha!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nieuwe schoenen heb je gekocht!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Ik denk dat je deadline echt super leuk vind! De chaos is ook super en oneindig, het laatste deel, is echt top :D Ik ben fan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aww wat schattig die schoentjes =D! Leuke aankoopjes =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het al op Instagram gezien, allemaal super leuke dingen zeg ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke dingen! Je schoentjes zijn echt heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke schoenen! Ik vind het altijd best leuk om nieuwe schoolspullen te kopen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke schoentjes hoor, en altijd leuk om weer dingen voor school bij elkaar te zoeken :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen