Filmpje Q&A antwoorden

dinsdag 12 juni 2012 |

Hallow. Ik heb een filmpje opgenomen met mijn antwoorden op jullie vragen. Zoals ik in het filmpje zeg, ben je te laat je kan me altijd mailen met je vraag, je kan op Twitter (@lunalovelyworld) je vraag stellen of reageer gewoon op mijn blog. Onder het filmpje staat welke vraag ik wanneer beantwoord (moet je wel even voor op 'read more' klikken), voor als je alleen het antwoord op je eigen vraag wilt weten! Nouja, veel plezier met bekijken van het filmpje.


Wat wil je later graag worden? Antwoord op 0:44. Ambieer je ook een cariere als blogster? Antwoord op 01:11. Wat zou je zeker weten nog een keer willen doen/meemaken? Antwoord op 01:41. Als je je blog er uit kunnen laten zien als je wou (met alles er op en eraan) hoe zou ie er dan uitzien? Antwoord op 02:25. Wie is je eigen idool of voorbeeld? Antwoord op 03:16. Hoe denk je dat je leven er uit ziet over 10 jaar en blog je dan nog steeds? Antwoord op 03:52. Door wie of wat ben je gaan bloggen? Antwoord op 04:37. Zou je een eigen domein voor je blog willen aanmaken? (.nl site). Antwoord op 05:31. Als je een dier uit de dierentuin mocht uitkiezen, welk dier zou dat dan zijn? Antwoord op 06:12. Als je een dier mocht zijn, welke dan en waarom? Antwoord op 06:49. Kan je een room tour doen? Antwoord op 07:13. Als je een toverstokje had en een wens mocht doen, wat zou je dan wensen? Antwoord op 07:55. Hoe is je blog zo beroemd geworden? Antwoord op 08:26. Als je 1 minuut lang gratis zou mogen shoppen, in welke winkel zou het zijn en wat zou je meenemen? Antwoord op 09:25. (Zo dat heb ik ook weer helemaal uitgezocht, maar handig toch?)
Je kan me nog mailen over een interview over jouw idool! Het kan nog voor zondag want dan komt het waarschijnlijk op mijn blog. Ga hierheen voor meer informatie. En woensdag 13 juni (morgen dus) en donderdag 14 juni blog ik sowieso niet. Ik ben dan op kamp, wat ik gisteren al had verteld maar ik zeg het nu nog eens. Vrijdag komt er MISSCHIEN een blogpost.

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Veel plezier op kamp! Misschien kan je vaker een filmpje maken?
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je blog er best wel professioneel uitzien! Echt leuk dat je het in een filmpje hebt gedaan! En je hebt mijn vraag beantwoord :)

  Loves Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuk filmpje! Veel plezier op kamp :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je m'n vraag hebt beantwoordt! Ik vind het erg origineel dat je naar een boekenwinkel zou gaan om tijdschriften te kopen! Veel plezier op kamp :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laatste antwoord vind ik echt superleuk! Waarom niet toch?
  En een grote stapel tijdschriften is echt heerlijk, dus ik vind het juist een goed antwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje heb je gemaakt!

  Liefs, http://chanelscwonderland.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk filmpje luna, je moet vaker filmpjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje meid.
  Geniaal hoe jij op sommige dingen een antwoord verzint. Respect:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke antwoorden en heel veel plezier op kamp ! :)

  BeantwoordenVerwijderen