Outfit: Summer

zondag 20 mei 2012 |

Hola... Op mijn blog staat vandaag een outfitpost. Mijn outfit is best wel zomers vandaag. Mijn moeder zegt dat het de hele week 25 graden wordt. Uhm, volgens mij valt dat ook wel weer mee? Of wordt het echt zo warm? Maar omdat mijn moeder dat zei, trok ik een zomers jurkje aan met een legging en mijn nieuwe ballerina's eronder. Ik heb al eens een outfitpost gemaakt met dat jurkje, maarrrrr... Dat is al laaaang geleden.

 

Het jurkje is van Vero Moda.

Oefff. Ik ben nu al druk bezig in mijn notebook! Ik heb al vier pagina's gemaakt... Vinden jullie het leuk om die ooit te zien? Laat het dan even weten. Over een uur ga ik naar mijn oma en dan ga ik daar weer verder. En ook in mijn stijlboek. Mijn oma heeft altijd zoveel modetijdschriften, waar ik in mag knippen, yay. Ik was net even buiten en ik hield het niet lang uit. Ik vind het nu al warm! Maar ik kan ook niet zo goed tegen warmte, merk ik, net als met kou. Is het bij jou ook warm?

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk! Ik vind die gele schoentjes ook echt schattig. En het wordt inderdaad heel mooi weer deze week, volgend weekend sowieso 25/26 graden. Maarja, Piet Paulusma kun je tegenwoordig ook niet meer vertrouwen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gecombineerd met de gele ballerina's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit, leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik moest lachen om je eerste twee foto's : )

  Schattig jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, die ballerina's zijn echt leuk! Hier is het echt heel erg warm, al schijnt de zon niet echt..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Alleen de legging erbij, met dit weer, vind ik iets minder... Maar, dat moet je zelf weten :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Het zou wel leuk zijn als je een paar pagina's uit je notebook liet zien, altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen