Love it! Tumblr

donderdag 10 mei 2012 |

Een nieuwe Love it vandaag op mijn blog. Dit keer is het Tumblr, want wie houdt daar nou niet van? Tumblr, daar kun je uren op rondkijken, naar mooie plaatjes, gifs en tekstjes. Ja, Tumblr is hartstikke leuk en natuurlijk heb ik ook een eigen Tumblr blog! Als je naar de afbeelding hieronder kijkt (het is mijn eigen Tumblr), zie je al wat voor soort Tumblr ik zelf heb. Een 'hair tumblr'. Ik vind het erg leuk om mooie plaatjes op te zoeken met al die mooie kapsels, die ik zelf op mijn Tumblr blog plaats of 're-blog'. Vandaar een hair tumblr!

Een Tumblr waar ik best vaak op kijk is http://littlereasonstosmile.tumblr.com/. Daar staan allemaal plaatjes op met little reasons to smile! Kleine redenen om te lachen. Wat staan daar mooie foto's op zeg, met een leuke zin, ik vind het echt leuk om de plaatjes die diegene post op little reasons to smile te bekijken. Kijk jij ook maar eens op little reasons to smile. Maar zo zijn er nog zooooveel meer accounts met prachtige foto's op Tumblr. Je hoeft maar een tag in te voeren, bijvoorbeeld 'hair', en je krijgt mooie hair pictures. Ik kijk er ook best veel op. Ik had trouwens vroeger een andere Tumblr, die heette 'oh random shit'. Daar stond allemaal random shit op, hihi, maar dat vond ik al gauw niet meer leuk en wilde echt over één ding een Tumblr blog hebben, dus dat werd over haar.
 
 
Je kan je eigen Tumblr ook nog helemaal veranderen. Een mooi Tumblr theme, en je blog ziet er heel leuk uit! Ik vind mijn eigen thema heel fijn. Mooi, en overzichtelijk. Zijn jullie al nieuwsgierig naar de mijne? Hihi, kijk maar eens hier: Really hairy. De foto hiernaast heb ik eens op mijn Tumblr gepost, ik vind 'm zo gaaf! Dat haar zou ik wel willen hebben (oké, iets te overdreven, maar ik vind het er gaaf uit zien). Dat het zo overloopt naar andere kleuren ziet er echt bijzonder uit. Zo heb ik nog veel meer mooie haarstijlen en -kleuren op mijn Tumblr blog Really hairy staan. Wat vinden jullie van die naam trouwens? Simpel maar duidelijk, en leuk toch? Zit jij ook op Tumblr? Ik ben benieuwd naar jouw Tumblrblog, laat gerust de link achter en ik neem sowieso een kijkje! Much love, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk! Ik heb geen tumblr, maar zit er wel te denken een account te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi leuke tumblr! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk ik volg je ! Mijn tumblr is; http://howaboutrandom.tumblr.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuk! ik vind tumblr geweldig
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Op tumblr kan je echt hele leuke dingen vinden :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk! zelf heb ik ook tumblr maar ik zit er eigenlijk nooit op, maar als ik dit zo lees ga ik maar weer eens een kijkje nemen op tumblr :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb geen tumblr, en had er nogn ooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zit op Weheartit :), begrijp niet zo veel van Tumblr...

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen