Felle nagellak

zaterdag 12 mei 2012 |

Felle nagellak, daar gaat de blogpost van vandaag over. Want de zomer komt eraan en wat hoort daarbij? Yep, felle kleuren nagellak. Geen donkere kleuren meer, maar blauw, groen, geel en oranje! Oranje tijdens het EK voetbal, haha. Ik ging eens een collage op Polyvore maken met leuke lakjes van verschillende merken. En ik ben ook even gaan kijken of wij thuis genoeg felle kleuren hebben om de zomer in te gaan!Felle nagellak krijg je er wel moeilijker af dan lichte kleuren. Als je vaak felle nagellak draagt, worden je nagels ook niet echt mooier. Maar dat is zo bij alle nagellak. Ik denk dat ik nu een tijdje geen nagellak op doe want mijn nagels zijn echt niet mooi meer. Ik trek er telkens van die losse velletjes af, doen jullie dat ook? Toch blijft felle nagellak het leukst voor mij! Het valt lekker op en is vrolijk. Lichte kleuren heb ik ook wel eens op mijn nagels, donkere kleuren ook, maar in de zomer heb ik het liefst kleurrijke nagels! Het is ook leuk om meerdere kleuren op je nagels te doen, en niet te vergeten op je teennagels, die zichtbaar zijn als je slippertjes draagt.


Dit zijn een paar van onze felle lakjes, die van O.P.I. is in het echt wel feller dan op de foto. En we hebben nog veel meer felle kleuren! Dus daat gaat zeker goed komen deze zomer. Ik heb vandaag trouwens getraind voor hardlopen omdat ik mee ga doen aan zo'n wedstrijd. Nou ja, wedstrijd, het is vooral voor de lol maar je kan er wel iets mee winnen. Het is maar 2,5 kilometer en het zou me moeten lukken in een kwartier. Ik heb er wel zin in! Straks ga ik even lunchen en daarna naar een vriendin toe, dus deze dag is niet zo saai als ik had gedacht. Hoe ziet jouw dag eruit vandaag? En draag jij graag felle kleurtjes op je nagels?

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. awh ik vind de kleuren zo mooi! ik wou dat ik lange nagels had!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms heb ik echt een tijdje dat ik in een nude periode zit, dan weer in een donkere periode en nu zit ik echt in een felle periode! Ik ben helemaal gek van al die kleurtjes hahah! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk die kleurtjes!
  Ik vind dat je een super blog hebt. en hij ziet er heel leuk uit.

  Misschien wil je dit niet doen voor mij,
  maar zou je zo'n lay-out willen maken zoals jij ook hebt.
  Een beetje dom, want ik kan dat dus echt totaal niet. :S
  Ik ben er echt helemaal niet goed in, en die van jou is zoooo leuk (:

  xxx Ik volg jee! xoxo Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Ik hou van fel (: liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey !
  Felle nagellak vind ik echt geweldig :)
  Je hebt echt een leuke blog,
  ik volg je op bloglovin' !
  x Ella , SpringVibes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren en leuk gemaakt dat plaatje! Ik heb ook dat ik de hele tijd losse velletjes van m'n nagels afpulkt. Achteraf heb ik dan spijt, want het is nu echt heel lelijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, mooie kleurtjes!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke kleurtjes! Ik hou er wel van! Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Felle kleuren zijn echt leuk voor in de lente en zomer. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk artikel, love felle kleurtjes <3.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen