Jammer!

woensdag 11 april 2012 |

Even weer een post met een update van my life. Vanmiddag hadden we met de school 'schoolkorfbal'. Je hebt vast wel eens gehoord van schoolvoetbal, maar wij hadden dus schoolkorfbal. Scholen gingen tegen elkaar. Ook wij speelden korfbal met andere scholen. Het ging redelijk.. Klik op 'read more' voor meer!

PS, dit is meer basketbal, maar ik kon geen plaatjes vinden op Weheartit met een echte korf. Bestaat dat eigenlijk wel in het buitenland? (Ghehehe).
Foto: Weheartit
Maar winnen deden we niet. Hoe kan het ook anders, de titel is 'jammer!' ;). We hebben wel twee van de drie keer gewonnen, dus ja we hebben wel eens gewonnen met ons team, maar we gingen niet door en konden dus maar drie wedstrijden van ieder een kwartier spelen. Dat vond ik jammer. Ik vind het zo leuk om te doen, en met je klas samenspelen maakt het nog een stuk leuker. Toen er omgeroepen werd dat we toch niet door waren, omdat een ander team uit onze poule gelijkgespeeld had toen wij verloren hadden, ben ik maar naar huis gegaan. Kan je het nog volgen? Haha.

Tsja. Het is wel jammer natuurlijk. Maar ik heb een best leuke middag gehad. Dat is en blijft het belangrijkste. En ik ben lekker fanatiek en sportief geweest, al zeg ik het zelf. Ik doe dan wel mijn best, ook omdat ik het zo leuk vind om te doen. De eerste wedstrijd verloren we van een team met twee hele goede meiden die ook op korfbal zitten. Het was moeilijk tegen die twee, en we moesten er echt nog inkomen. De tweede wedstrijd wonnen we, ik moest tegen mijn nichtje Julia. Dat vond ik een hele grappige wedstrijd en we hebben veel lol gehad, terwijl we elkaar eigenlijk moesten verdedigen, maar dat deden we ook wel hoor. Toen hadden we dus gewonnen. Daarna, de derde wedstrijd, wonnen we weer. Die wedstrijd was een makkie en we scoorden twee keer. Die kinderen waren gewoon een beetje klein en blijkbaar niet zo goed, hihi.. We dachten wel dat we door zouden zijn, het ging best goed, maar toen we hoorden van dat andere team dat het beter had gedaan, ja... Ik ging gewoon naar huis, ik ben nu wel een beetje teleurgesteld maar het was een leuke middag. En ik moet ook niet zo zeuren.

X, Luna

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. awh wat jammer! maar je hebt in ieder geval je best gedaan. :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha grappig dat je haar blog nog niet kende. je hebt er zelf voor gezorgd dat je er bij staat hoor. :D. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je niet door ging, maar ja, het is in ieder geval een stuk leuker dan dat wiskunde van ons, lijkt me hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat jammer! gelukkig heb je wel een leuke dag gehad! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh, jammer! Wij hadden ook altijd een korfbaltoernooi! Daar waren we, in tegenstelling, tot het voetbaltoornooi wel goed in! Jammer dat je niet door ging, maar je hebt in ieder geval je best gedaan!(;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer! Maar toch wel goed 2 van de 3 gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer! Maar wel goed dat jullie 2 van de 3 gewonnen hebben, ik denk dat ze wel korfbal in het buitenland hebben, maar geen idee hoe het daar heet.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat je niet gewonnen hebt! ik zit op korfbal ;) Volgens mij hebben ze in het buitenland geen korfbal. Liefs, Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer! Wij hadden ook altijd schoolkorfbal, maar ik heb er geen goede ervaringen mee. Ik ben zelfs een keer tegen de paal waar de korf op zit aangerend..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer! Ik had laatst schoolvoetbal, ook best goed gegaan, maar bij een team zat er ook een jongen in (inde meisjes poule)... Wtf? haha! x'

  BeantwoordenVerwijderen
 11. meer dan je best kun je niet doen toch? (:

  BeantwoordenVerwijderen