007 - Geef vandaag 3 complimenten

zaterdag 14 april 2012 |

Het spijt me dat ik gisteren niet heb kunnen posten. Maar vandaag is er zoals je ziet wel een post gekomen, en ik vond dat het weer tijd werd voor de 30 days challenge. Dat is ook weer een tijdje geleden. Ik moet drie complimenten geven. Tsja, wat moet ik daar mee, dacht ik eerst. Maar ik kwam op het idee om bloggers te complimenteren, omdat ze nou eenmaal een superleuke  blog hebben!

Foto: Weheartit

Myrthe heeft een hele leuke blog, genaamd I Heart Beauty and Fashion. Ik vind de posts die er op staan altijd heel leuk. Haar nieuwste post vind ik super handig. Je kent vast Picnik.com wel, maar helaas gaat die site weg (ik vind het heel erg balen want ik gebruikte het ook altijd). Myrthe kwam op een nieuwe site: PicMonkey.com. Het lijkt erg op Picnik, misschien is het nog wel leuker! Je kan er eens gaan kijken, maar je kan ook op Myrthe's blog gaan kijken. Ze legt uit wat PicMonkey precies is. Dit wordt mijn vervanger van Picnik, hihi! Bedankt voor de tip Myrthe!

De blog van Jolijn, My life as Jolijn, volg ik al best lang. Haar blog is één van mijn favorieten en de posts zijn altijd leuk. Ik vind dat Jolijn veel meer volgers verdient, want haar blog is echt top! Dus ik vraag jullie haar te volgen, en je zult er geen spijt van hebben: My life as Jolijn.

Als laatste staat Swaen in dit lijstje. Zij liet wel eens reacties bij mij achter en ik ging kijken of ze zelf ook een blog had. En ja! Ik zag meteen dat ze een hele leuke blog heeft, haar posts zijn erg leuk om te lezen! In haar laatste post staat een tekening die ze zelf heeft gemaakt. Echt knap gedaan Swaen! Neem jij ook eens een kijkje op haar blog? Dit is haar blog: Swaen.

Er zijn nog zoveel bloggende meiden die ik wil complimenteren, maar ja, ik mocht er maar drie van de 30 days challenge! Dit was alweer dag 7... Gaat best snel. Nog een heel fijn weekend & byebye!

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk dat je dit zo doet! En handig van die tip van de vervanger van Picnic, ik was al bang wat ik zonder zou moeten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Even die blogs bezoeken hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel! Wat lief, hihi. En wat een goed idee om dit onderdeel van de 30 dagen challenge zo te doen, ik heb hier ook al een leuk idee voor! Ik ga ook even kijken op het blog van Swaen. Het blog van Myrthe kende ik al!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! En wat handig een vervanger voor Picnik! Gelijk kijken!(:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je dit doet, echt lief! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super lief zeg van je dit artikel :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk blogje, ik ga gelijk eventjes bij iedereen kijken :)
  Oh en fijn een vervanger voor Picknik! Ik ga dat programma echt missen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk, ja ik had al gehoord van die andere site ;)

  XXX Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief van je! Leuk dat je mijn blog zo leuk vind, is voor mij ook een opkikker, want ik wil graag groter worden!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen