Social media + minitestje

woensdag 28 maart 2012 |

Omg! 199 volgers! Daar ben ik echt zo blij mee, dat betekent dat er nog maar één bij moet voor de 200! Wie wil mijn 200e zijn? Dan komt er ook de give-away. Woehooee! Nu zat ik te bedenken waar ik over ging bloggen en toen wist ik het. Social media. Misschien niet het creatiefste onderwerp, maar ik had wel zin om erover te schrijven. En ik heb ook een minitestje voor jullie, kun je meteen even snel testen of jij er verslaafd aan bent!
Foto: Google En dan zijn er ook nog social media schoenen gemaakt. Ehhhhm, ja.

Social media dus. Het wordt zó veel gebruikt. Twitter, Hyves, Facebook, ga zo maar door, want wat zijn er veel social media sites. Wat betekent social media eigenlijk precies? Social media is online met elkaar contact hebben, om het maar even makkelijk te zeggen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weinig op de laptop zit, maar op te zeggen heeeeeul erg veel, dat valt ook wel weer mee (vooral de laatste tijd ben ik wat meer buiten, met dat lekkere weer). Ik doe dan wel aan social media. Maar ik blog vooral. En ik zit ook op het forum Girlscene, dat vind ik een hele leuke site. Het is eigenlijk ook wel social media, omdat je dan contact hebt met anderen. En dan Twitter en Hyve ik. Twitter heb ik niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn blog. Aan Facebook doe ik niet. Daar vind ik mezelf ook nog veel te jong voor. Ik wil er ook niet op, ik weet niet waarom. Facebook lijkt me gewoon niet zo leuk (over een paar jaar is dat vast anders). Maar dat is ook maar goed ook, want dan ga ik er in elk geval nog niet op.

Het is zeker erg leuk, dat sociale op internet. Maar niet altijd. Denk er ook nog aan om in het echt af te spreken met je vriend(inn)en, en wat je al helemaal niet moet doen? Jongens verkering vragen via.. MSN bijvoorbeeld. Dat soort dingen doe je toch nog gewoon in het echt, lijkt me?! Social media kan ook 'gevaarlijk' zijn. Owh, daar komt die preek weer. Maar het is wel waar... Er kunnen zoveel dingen gebeuren via internet, zoals pestgedrag, of nog andere erge dingen. Via internet is dat namelijk erg makkelijk allemaal. Maar social media is niet alleen maar gevaarlijk, het kan ook zeker leuk zijn. Hopelijk heb je er veel plezier mee, maar probeer er niet al te veel op te zitten en weet ook dat er dingen op gebeuren die minder leuk zijn.

 #mijntwitter
Mijn twitteraccount lunalovelyworld. Elke keer als er een nieuwe post is meld ik dat, en als je mijn twitter volgt blijf je op de hoogte van Luna's Lovely World.
#mailme! Ook kan je me mailen, voor vragen of opmerkingen, of voor hele andere dingen. Ik reageer altijd. Je mag me altijd mailen, weet dat! lunalovelyworld@hotmail.com is mijn mailadres.

Nu heb ik een minitestje voor jullie (zelfgemaakt): Ben jij verslaafd aan social media? In twee minuutjes weet je dan of je verslaafd bent aan social media, en moet minderen, of dat je gewoon zo door moet gaan!


Wat had jij voor uitslag? Klopt het?

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. B. Het klopt niet helemaal omdat ik best wel veel op internet op zit, maar ik ga niet tegen iemand zeggen; Wat is je Wifi Wachtwoord? Of nou ja, niet meteen in ieder geval. En ik doe wel heel veel met Hyves en Twitter maar alleen met mensen die ik echt goed ken, dus ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik ben verslaafd aan social media. :') leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. C.. Hahaha! Ik vind de youtube en facebook schoenen nog best leuk haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een orginele schoenen! Zou die twitter gympjes wel willen haha
  uitslag C. oeeeps echt verslaafd
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het meest A, allen dat klopt niet helemaal xD. Ben wel verslaafd namelijk.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had de meeste A! Die Vans vind ik echt leuk! Weet alleen niet of ik ze aan zal trekken (; En gefeliciteerd!<3 Ik heb er ook 199(:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Favo tekentje: B #
  Wat doe je: C Twitter, bloggen
  Stress: B Veeeeeel hw
  Vrienden: A 100-400
  Volgers: B 0-60 (omg, loner)
  Moeder logeren: A sms'je
  dus:
  A ||
  B |||
  C |

  Ik ben volgens mij wel een beetje verslaafd. Bloglovin, hyves, twitter, iPad en mn laptop gaan altijd voor op hw. OEPS, niet zo slim...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ik heb 2x A, 2x B, en 2x C.. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben je 200e follower! :D Haha
  Omg die schoenen hahaha, die van Google zijn echt lelijk! Die van Facebook kunnen nog wel.
  Ik heb de test gedaan en ik ben verslaafd *shame on me* !
  Haha leuk hoor! Liefs Rieneke

  BeantwoordenVerwijderen