Interview Jolijn (mylifeasjolijnn.blogspot.com)

vrijdag 30 maart 2012 |

Yeaaah, ik ben zo blij! 200 followers! Bedankt! Er zou een give-away komen bij de 200 volgers en die komt er ook, maar ik moet er nog wel een paar dingen voor regelen dus het zou nog even kunnen duren. Vandaag staat er een interview met Jolijn, van de blog mylifeasjolijnn.blogspot.com (haar blog is één van mijn favoriete blogs!), op mijn blog.


1. Wie ben je en waar gaat je blog over?
"Ik ben Jolijn, ik ben 13 jaar (bijna 14, yes!) en ik heb veel te veel hobby’s en veel te weinig tijd. Maar creatief bezig zijn is één van mijn grootste hobby’s! En daar hoort bloggen dus ook bij :) Ik blog vooral over wat ik zelf leuk vind, en dat verschilt per keer. De ene keer ben ik veel bezig met make-up en post ik daarover, de dag daarna ben ik heel veel aan het knutselen en laat ik dat zien, en daarna post ik een outfit. Meestal post ik ook over dingen die ik mee heb gemaakt. Dus kijk gerust, het kan geen kwaad!"

2. Hoe vind je het bloggen?

"Geweldig! Ik vind bloggen echt super-superleuk! Het is echt mijn grootste hobby, en ik doe het bijna elke dag. Ik vind het sowieso heel leuk om te schrijven, en met de layout en alles bezig te zijn (volgens mij heet dat vormgeving?). Bloggen is echt mijn ding!"

3. Welke drie dingen zou je mee willen nemen naar een onbewoond eiland?

"Mmm, dat is wel moeilijk. Tellen mensen ook als dingen, want dan zal ik natuurlijk mijn hele familie en vriendinnen meenemen. Maar anders; mijn laptop, mijn kussen en mijn konijn Jip, hij is zo lief!"
Foto: Weheartit

4. Welke muziek luister je het liefst? En waarom?
"Het meest luister ik naar Top 40 muziek. Ik vind bijna alle muziek leuk. Bij mij wisselt het ook een beetje in buien. De ene dag vind ik rustige muziek mooi, zoals muziek van Adele of Rihanna (dat is voor mij best wel rustig namelijk) en de volgende dag hou ik echt van muziek die je in disco’s hoort (denk aan; Ode to the bouncer, en dan soort muziek). Maar Rihanna, Adele en LMFAO vind ik wel heel leuk!"

5. Omschrijf je kledingstijl...
"Ik draag een beetje wat de rest draagt. Het klinkt heel duf, maar het is wel zo. Ik ben qua kleren niet opvallend of anders, al draag ik wel alleen dingen die ik zelf echt mooi vind. Meestal draag ik gewoon een spijkerbroek of in de zomer een hele korte broek want ik hou niet van rokjes of jurkjes. En dan gewoon een shirt, blouse of vestje erover. Tja, hoe simpel kan het zijn!"

6. Wat zijn je hobby's?

"Pfff. Zoals ik al zei heb ik véél te veel hobby’s. En dan bedoel ik ook veel te veel! Tekenen, knutselen, schrijven, bloggen, zwemmen, handballen, zingen, dansen, piano spelen (of een ander instrument), muziek luisteren, sport… Ik vind echt álles leuk!"

Foto: Weheartit
7. Wat zou je doen als je voor één dag kon doen wat je wilde?
"Als ik alles zou kunnen doen wat ik wou, zou ik naar een arm land vliegen (zonder vliegtuig of iets, gewoon uit mezelf vliegen, hihi) en daar iedereen helpen. Ook zou ik alle oorlogen en oprichters ervan opruimen, zeg maar (dat klinkt heel grof, maar ik weet niet hoe ik dat anders moet zeggen). Ik zou gewoon zorgen dat iedereen gelukkig is, en mensen ook gelukkig kunnen zijn als ze niet alles hebben!"

8. Wat is je favoriete drankje?
"Ranja! Ik hou echt van ranja! Ik drink zo ongeveer de hele dag ranja! Op school, thuis en bij anderen. Op een verjaardag maak je me het meest blij met ranja!"

9. Wat wil je bereiken met je blog?

"Ik wil eigenlijk niet echt iets ‘bereiken’. Meer volgers zou leuk zijn, en ook als er later iets mee kan doen. Maar ik zie bloggen echt als hobby, en wil er geen geld mee verdienen. Ik blog omdat ik het leuk vind, en om geen andere reden!"

10. Op wat voor jongens val je?

"Haha, op aardige jongens, met humor. Het maakt me niet uit of ze donker of licht, met bruin of blond haar. Maar ze moeten vooral aardig zijn, humor hebben en een beetje knap is ook niet helemaal onbelangrijk. Maar volgens mij vind je een jongen die je heel aardig vind, vanzelf wel knap, toch?"

11. Wat is je favoriete feestdag?

"Uuuhm, kerst! Met kerst is altijd alles zo gezellig, en iedereen komt bij elkaar. Wij doen met kerst niet aan cadeautjes maar dat vind ik helemaal niet erg! Kerst is een van de weinige leuke dingen aan de winter, vind ik."

Foto: Weheartit

12. Wat zou je willen doen als je voor één dag een man was?
"Hahaha, gewoon naar school gaan, en kijken hoe alles dan gaat. Niet heel bijzonder ofzo, maar dat lijkt me wel wat. Of naar een feestje of disco of zo, lijkt me gewoon heel grappig."

13. Heb je ooit een grote blunder meegemaakt?

"Wel meer, haha. Ik heb soms echt van die domme dingen. Ik ben wel eens, toen ik in een supermarkt was, heel hard naar een vrouw toe gerend, haar geknuffeld en heb toen gezegd; ‘Mama, ik was je kwijt!’. En wat bleek, ze was mijn moeder helemaal niet! Ze kéék me aan, joh. Ik schaamde me dood, maar achteraf was het wel heel grappig!"

14. Wat is je angst? 

"Spinnen! Ik ben doodsbang voor spinnen, echt doods en doodsbang. Op plaatjes en in het echt, groot of klein. Ik durf, in tegenstelling tot Karen van K3 wel het woord te zien, en ik raak gelukkig ook niet in shock. Maar ik loop er altijd van 3 meter afstand langs."

15. Als je ooit een tattoo gaat nemen, wat voor één dan? 

"Ik denk niet dat ik een tattoo ga nemen, maar anders zou het denk ik een mooie zin zijn ofzo. En dan niet zo heel groot. Gewoon een Engelse zin, die wat moois betekent, en iets wat me aan iets herinnerd." 

16. Wil je nog wat zeggen?
"Dat ik heel leuk vond om dit interview te doen, en heel erg bedankt dat ik mee mocht doen! Voor jullie: Blijf allemaal Luna's blog bekijken, want het is echt superleuk en het wordt echt steeds beter. En misschien wil je ook eens kijken op mijn blog? Ga dan naar mylifeasjolijnn.blogspot.com."

Als ik jou was zou ik dat wel doen, want de posts die Jolijn op haar blog plaatst zijn heel leuk! Haar hele blog is gewoon leuk en ze verdient veel meer volgers, dus ik zou zeggen volg haar snel, ga naar
mylifeasjolijnn.blogspot.com! Liefs (& een fijn weekend allemaal!), Luna

8 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Erg leuk interview. Ik ga zeker haar blog bekijken want ik ben erg benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk interview! Erg leuk om te lezen! Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan, leuk om te lezen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, leuk dat ik er op sta! Ik vond het heel leuk om te doen, zou ik jou ook kunnen interviewen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk interview!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk interview! Ik kende haar blog al.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk interview, ze heeft inderdaad een leuke blog!
  x rozemarijn

  BeantwoordenVerwijderen