Interview Jessy (littlefashiolista.nl)

maandag 19 maart 2012 |

Hoi! Laatst heb ik Jessy van de http://www.littlefashiolista.nl/ (neem daar eens een kijkje!) wat interviewvragen gestuurd, en toen heb ik hele leuke, uitgebreide antwoorden van haar teruggekregen. Vandaag kan je het interview met haar op mijn blog lezen. Klik maar op 'read more' als je benieuwd bent!1. Wie ben je en waar gaat je blog over?
"Ik ben dus Jessy, 17 jaar en ik kom uit Nijmegen. Ik blog iets meer dan een jaar en ik doe dit elke dag met veel liefde en plezier. Mijn blog gaat zo'n beetje over van alles wat een meisje interesseert. Ik schrijf graag over beauty, fashion en lifestyle."

2. Hoe vind je het bloggen?
"Ik vind het bloggen echt superleuk! En dat had ik nooit verwacht. Het begon als een creatief onderdeel voor mijn werkstuk, maar ik vond het zo leuk om te doen dat het een dagelijkse bezigheid was geworden. Nu is het zo uit de hand gelopen dat ik mijn opleiding ben gestopt om me te verdiepen in het journalistiek. Ik wil echt verder gaan met het schrijven."

3. Welke drie dingen zou je mee willen nemen naar een onbewoond eiland?
"Als eerste zou ik mijn vriend meenemen. Dit klinkt heel stom, maar ik kan echt niet zonder hem! En het is natuurlijk ook vet gezellig om iemand mee te nemen. Dan zou ik nog muziek meenemen (natuurlijk gaat de batterij ooit op maar oké). Ik kan niet zonder muziek, muziek maakt alles veel leuker. En als laatste neem ik een camera mee om alle mooie momenten vast te leggen. Haha, zelfde verhaal als met muziek. Ik neem dan maar een camera en iPod mee op zonne-energie."

4. Welke muziek luister je het liefst? En waarom?
"Ik denk dat ik vooral top 40 muziek luister. Ik heb er nooit echt over nagedacht waar ik nou echt naar luister en waarom. Meestal zet ik 538 juize aan en daar luister ik dan de hele dag naar, dit wissel ik ook af met qmusic."

5. Omschrijf je kledingstijl...
"Deze vind ik erg lastig, mijn kledingstijl is nogal verschillend. Ik kleed me vooral op hoe ik me voel en dat is moeilijk uit te leggen. Ik kleed me vooral basic en leuk het op met wat sieraden en andere accesoires. Ik kan ook niet echt zeggen dat ik de mode volg. Ik draag gewoon wat ik leuk vind en wat fijn zit. Ik kan mijn kledingstijl niet echt in een categorie stoppen, mijn looks zijn vooral excentriek en meisjesachtig."
6. Wat zijn je hobby's?
"Ik heb erg veel hobby's al zeg ik het zelf. Zo vind ik het heerlijk om muziek te maken, ik speel daarom ook gitaar en piano en af en toe drum. Ook vind ik het leuk om films te kijken of boeken te lezen. Fotograferen en schrijven vind ik natuurlijk ook erg leuk om te doen!"


7. Wat zou je doen als je voor één dag kon doen wat je wilde?
"Als ik voor één dag kon doen wat ik wilde, pff lastig. Als ik er voor kon zorgen dat er wereldvrede kwam had ik dat gedaan! Maar ik denk niet dat je dat bedoeld haha. Als ik voor een dag kon doen wat ik wilde zou ik met mijn vriend een reis maken naar, ik denk Indonesië. Daar komt mijn familie namelijk vandaan en ik ben zo benieuwd hoe het er daar uitziet!"

8. Wat is je favoriete drankje?
"Ik ben heel saai maar ik heb geen favoriete drankje. De harde waarheid is dat ik alleen maar water drink. Alleen maar water? Oké, ik drink ook af en toe thee maar dat is het ook. Ik weet niet wat het is maar ik hou gewoon niet van al die smaakjes of bubbeltjes in mijn drinken. Geef mij maar een koud glas water!"

9. Wat wil je bereiken met je blog?
"Ik hoef niet persé iets met mijn blog te bereiken. Het is een hobby voor mij en het enige wat ik ermee wil bereiken is dat mijn lezers er plezier aan hebben. Ook is mijn blog een handig hulpmiddel voor mijn opleiding. Graag wil ik op het HBO journalistiek gaan volgen. Mijn blog kan ik dus als oefening gebruiken."

10. Op wat voor jongens val je?
"Dit is voor mij niet zo moeilijk, ik val op verschillende soorten jongens. Geloof het of niet, maar ik kan iedere jongen wel leuk vinden als ze maar lief zijn. Zo ben ik vaak genoeg op van die stoere jongens gevallen maar ook net zo goed op van die nerdjes. Ik vind dat elke jongen wel iets leuks in zich heeft. Maar waar ik het snelst naar zou kijken zijn Britse jongens, ook een beetje alternatief vind ik leuk."

11. Wat is je favoriete feestdag?"Valentijnsdag. Ik vind het zo leuk om alle mensen van wie ik hou extra te laten zien hoeveel ik om ze geef. En natuurlijk ook omdat ik op Valentijn iets met mijn vriend heb gekregen."

12. Wat zou je willen doen als je voor één dag een man was?
"Ik zou best veel willen doen. Tegelijk zou ik de meisjes willen laten zien dat er ook een perfecte romantische jongen rondloopt. Goed gekleed, slim, lief, grappig, gewoon een voorbeeld voor alle jongens, hoe ze zich zouden moeten gedragen. Maar tegelijk zou ik ook zo'n populaire jongen willen zijn. Altijd een grote bek en ongestraft lomp kunnen doen. Misschien kom ik er dan eindelijk achter waarom jongens dat leuk vinden?"

13. Heb je ooit een grote blunder meegemaakt?
"Ik heb vaak genoeg blunders gemaakt. Dat is denk ik een wekelijks iets. Dus echt mijn grootste blunder kan ik niet opnoemen. Ik weet nog wel dat ik ooit naast mijn vriend stond en daarnaast stond zijn broertje. Ik weet nog dat zijn broertje een arm om hem heensloeg voor de foto. Dus zijn broertjes arm lag over de schouders van mijn vriend aan mijn kant (ik hoop dat je het nog snapt). Geen idee waarom maar ik dacht dat het de hand van mijn vriend was, dus ik gaf er een kus op. Haha, echt, zijn gezicht vergeet ik nooit meer. Ook heb ik heel vaak leraren papa of mama genoemd. Ook zeker een blunder."
14. Wat is je angst?
"Ik heb genoeg angsten, als ik eerlijk ben, maar de ene wat erger dan de ander. Ik ben bijv. erg bang voor spinnen. Ze hoeven echt niet in mijn buurt te komen! Tegelijk ben ik ook ontzettend bang voor de dood en allerlei ziektes. Je hoort er tegenwoordig zoveel narigheid over! Ook vooral nu ben ik bang om verkeerde keuzes te maken."

15. Als je ooit een tattoo gaat nemen, wat voor één dan?
"Hier heb ik vaak over nagedacht. Ik zou erg graag een kleine zwaluw op mijn schouder willen, of een kruis bij mijn pols. Geen idee waarom. Het heeft niet echt een betekenis maar ik vind het wel erg mooi. Maar ik denk niet dat ik dat ga nemen. Als ik een tattoo neem moet het er wel één zijn met een betekenis."

16. Wil je nog wat zeggen?
Lieve Luna, bedankt voor dit interview. Ik heb me zeker vermaakt met al jouw leuke vragen! Ik hoop dat ik ze een beetje goed heb beantwoord, haha (:. Verder wil ik je zeggen dat je een superleuke blog hebt en dat je zeker moet doorgaan! Je bent top <3.

Ahw, bedankt Jessy, dat vind ik echt superlief! Je hebt het echt wel goed beantwoord, je hebt heel uitgebreid gereageerd, hartstikke leuk. Hopelijk hebben jullie Jessy nu beter leren kennen en je moet echt niet vergeten om een kijkje te nemen op haar blog, http://www.littlefashiolista.nl/.

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk om te lezen, haha. Toch grappig, dat dezelfde vragen zo verschillend beantwoord kunnen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om te lezen!
  follow back?
  liefskate.blogspot.com
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind interviews erg leuk om te lezen! Zo krijg je toch wat meer over de persoonlijkheid van mensen te lezen! Wat een leuke vragen! Ze heeft het leuk beantwoord! Haha, vooral die vraag over een dag een man zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk interview zeg! Heel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk interview!

  Liefs, Mariette
  Ps. Winactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen