005 - Tien feitjes over jezelf

dinsdag 13 maart 2012 |

Tien feitjes over mezelf, zodat jullie me wat beter leren kennen, dat is dag 5 van de 30 days challenge en die ga ik vandaag doen. Het moeten eigenlijk interessante feitjes zijn, maar weet ik veel wat jullie interessant vinden? Ik kan niet eens interessante dingen verzinnen, dus het worden maar gewoon wat feitjes over myself. Klik op 'read more'.


Feitje 1. Creatief bezig zijn is iets wat ik heel graag doe. Vooral plaatjes plakken in mijn stijlboek, omdat ik dan ook nog eens met mode bezig ben. Dubbel leuk dus! Maar verder teken ik graag en schrijven, natuurlijk, dat valt ook onder creatief bezig zijn. Toch?

Feitje 2. Ik ben een nagelbijter. Bah, slecht, ja. Ik moet er  mee stoppen. Ik doe mijn best daarvoor en ik moet zeggen dat ik al een stuk minder dan eerst nagelbijt.
Feitje 3. Ik eet heel graag brownies. Op dit moment, dan. Ik eet wel 2/3 brownies per dag, nu dan, en ze zijn niet heel groot hoor. Je moet ook niet denken dat ik een vreetzak ben, ik snoep niet veel meer dan dat. Brownies zijn gewoon zo lekker. Mijn moeder moet ze ook niet meer kopen...


Feitje 4. Heb jij ook zo vaak de neiging om je lay-out te veranderen? Ik wel. Laatst deed ik dat ook weer maar deze vind ik toch altijd het fijnst en het best. Ik heb trouwens ook vaak dat ik mijn blog compléét anders wil, dat ik een .nl site wil en zo, maar dat kost me allemaal geld.

Feitje 5. Ik maak vaak eigen tijdschriften op de computer. Weer iets creatiefs! Uiteindelijk print ik ze nooit uit of zo, behalve vorige zomer, toen heb ik dit tijdschrift gemaakt. Als ik een tijdschrift maak schrijf ik niet alleen, maar dan ben ik ook bezig met een andere hobby: Vormgeven.

Feitje 6. Ik vind shoppen heel leuk. Ik hou er gewoon van om naar kleren te kijken, steeds meer. Ik hou het ook steeds langer vol op met mijn moeder door de stad te slenteren. Shoppenshoppenshoppen!

Nieuw shirtje.

Feitje 7. Volgend jaar ga ik naar de middelbare school. ieurthiusdkgdbsf. Best spannend! Er gaat dus vanalles veranderen voor mij, misschien ga ik ook wel minder bloggen door school. Ik hoop het niet natuurlijk.

Feitje 8. Ik luister heel graag muziek, muziek is echt belangrijk voor mij. Als er geen muziek bestond, dat zou toch wel even vreselijk zijn! Op sommige liedjes kan ik lekker hard meezingen, om liedjes kan ik lachen of huilen. I loooove music.Feitje 9. Geen idee hoe het kan, maar mijn haar zit haast nooit goed. Als ik het een tijdje niet gekamd heb, gaat het heel slordig zitten. Ik kam mijn haar best vaak op een dag om dat weer een beetje normaal te krijgen.

Feitje 10. Ik hou van gezelligheid, en gezelligheid is voor mij met heel veel mensen zijn en leuke dingen doen. Zoals een feestje, of oudjaarsavond. Maar dat is bij jullie ook zo denk ik! Ik vind het echt heel erg leuk om met anderen iets leuks te doen. Binnenkort ga ik een feestje geven, nog steeds van mijn verjaardag. Daar heb ik ook veel zin in! Ik ga met mijn vriendinnen een sleepover doen (houden?).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen! Love, Luna 

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik dacht dat je veel ouder was joh, haha! Wat schrijf je dan al goed zeg :)En dat tijdschrift is ook heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te weten, ik dacht eerst ook dat je ouder was haha want je schrijft gewoon heel 'volwassen' en goed Nederlands enzo. Toen ik 13 was, had ik nog heel wat spelfouten geloof ik ;) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Ik heb eigenlijk alles hetzelfde als jij, behalve dat ik al in de 2e zit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke feitjes!
  En brownies zijn gewoon lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken heel wat van mij in jou! ;)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk om te lezen!
  Brownies zijn lekker <3 en de wind verpest mijn haar altijd -.-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk om te lezen luna! :) En ik snap dat de middelbare school spannend is, maar het is niet zo eng als het nu misschien kijkt hoor! Voornamelijk heel leuk, want je leert heel veel nieuwe mensen kennen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!! Die brownies koopt mijn moeder ook altijd, die zijn zooooo lekker <3 haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuk om te lezen. haha en brownies zijn gewoon verslafend. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! Je tijdschrift ziet er heel mooi uit!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen