Let it snow...

vrijdag 3 februari 2012 |

Aah wat fijn, het is weer vrijdag, dus weekend. Wat ga ik dit weekend eigenlijk doen? Sleeën, denk ik, want er is sneeuw gevallen. JA, er is SNEEUW gevallen! Wel de hele dag door dwarrelden er sneeuwvlokjes naar beneden en dat zorgde voor een dikke, witte laag. Ook is er al wat natuurijs. Misschien ga ik binnenkort ook nog wel schaatsen. Wat is het de laatste tijd hard gegaan, zeg, ik had niet verwacht dat we nog konden schaatsen en sleeën. Wel dus. Maar is dat nou eigenlijk wel leuk?

Foto: Weheartit

De kinderen op onze school vonden het blijkbaar wel leuk. Overal werden sneeuwballen gegooid. Toen we naar huis wilden gaan, stonden er al kinderen voor de deur klaar om ons te bekogelen. Ik vind sneeuwballengevechten wel leuk, maar dat was minder grappig. Veel kinderen gingen ook eerder naar school, omdat er een watertje bij onze school ligt die helemaal ingevroren is. Iedereen ging daar op. Ikzelf ook, maar ik bleef er niet lang opstaan, want ik gleed zo weg!

Verder was er ook veel file. Hele lange files, door de sneeuw, en dus waren er ook veel mensen die daar uren in moesten staan en zich nogal aan de sneeuw ergerden! Met de gladheid ging het ook niet helemaal goed, er waren ook weer mensen die uitgleden en auto's die slipten.

Kort gezegd: Voor sommigen was de sneeuw vandaag leuk en voor anderen weer niet! Wat vond jij er zelf van?

Love, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ja ik houd wel van de sneeuw <3! Zo mooi en het geeft ook zo'n leuke sfeer =]! Alleen ik heb wel een top 3 van de dingen die ik niet leuk vind aan de sneeuw :

  1. Fietsen door de sneeuw.
  2. de kou.
  3. Sneeuwballen gevechten waar ik zonder het zelf te weten ineens aan meedoe en altijd een sneeuwbal naar mijn hoofd gegooit krijg xD!

  Maar ja, ik was super blij met de sneeuw ^^! Ik wachtte er al zo lang op!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, maar ik ben de hele dag ziek thuis gebleven. Bah, trouwens ik hou ook helemaal niet van de sneeuw hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind sneeuw niet heel geweldig, tis heel mooi om naar te kijken als je lekker binnen zit. Ik vind het wel jammer dat het dit jaar geen witte kerst was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het vooral erg koud! Gelukkig heb ik niet een auto waardoor ik dus ook niet in een file hoeft te staan ofzo whahah. Maar moest wel een stukje naar huis lopen wat zooo koud was :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de sneeuw echt heel erg leuk alleen als er iets van onder mijn kleren komt, brr!
  Ik ga morgen sowieso zelf plaatjes schieten.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor mij was het heel erg leuk want ik was vandaag vrij dus heb lekker met me vriendje in de sneeuw rond gelopen en warme chocolade gedronken dus was erg leuk voor mij!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I loveeeeee snowww<3
  Alleen dat het zo verschikkelijk koud is is misschien niet zo leuk,
  maar dat maakt de mooie witte sneeuw wel weer goed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond gister sneeuw helemaal top :D. De mensen die in ons dorp wonen kregen sneeuwvrij van school omdat de bussen er niet meer naar toe zouden rijden. Dus dat was een voordeel. Maar het nadeel is dat als de bussen niet meer rijden, je nergens naar toe kan gaan :P

  Liefs Fien

  BeantwoordenVerwijderen