Just some pics

zondag 5 februari 2012 |

Oh, het is weer zondag. Een dag waarop ik het liefst niks doe, hebben jullie dat ook? Dat je lekker op bed wilt liggen of achter de computer wilt hangen? Vanochtend heb ik tot 10 uur (dat is voor mij toch redelijk lang) in mijn bedje gelegen. Toen ging ik er even uit, maar later ging ik er weer in omdat ik daar zin in had, en om twee uur was ik ongeveer pas omgekleed.

Ik had niet zoveel inspiratie voor een post vandaag, maar ik moest net denken aan een artikeltje met wat eigen foto's, gewoon, wat foto's uit mijn leven. Dat heb ik ook al voorbij zien komen bij Jolijn en Char. Ik vind dat soort artikeltjes echt leuk, het is lekker persoonlijk en dus wilde ik ook wat fotootjes uit mijn leven laten zien. Hopelijk vinden jullie dat een beetje boeiend, haha. Hier komen ze!

Samen met Julia van Je m'apelle Julia verschillende nail-arts uitproberen. Love it!

Birdy nagetekend. Is ie een beetje gelukt? Hmm...
Sneeuw!

Vinden jullie dit er nou niet heerlijk uit zien? Dit was mijn traktatie. Deze grote brownie heb ik later nog in 40 stukken verdeeld en toen kon ik ze uitdelen aan iedereen. Ze vonden het lekkerrr!

De kalender is alweer bij februari. Mooi zo, bij Chord Overstreet!

Het OPI lakje dat ik van mijn b-day kreeg even uittesten. Sorry voor de slechte kwaliteit van deze foto... En wat zijn mijn nagels ook weer lelijk.

Webcamfoto's maken. Het kan, nu ik een webcam in mijn laptop heb!

Ik wilde er nog een foto van het schaatsen bij doen, maar die had ik gemaakt met de mobiel van mijn moeder. Haar mobiel is heel vervelend, vind ikzelf, en nu lukte het ook al niet om die foto op de computer te zetten. Zucht. Maar hopelijk waren dit genoeg foto's voor jullie.

Liefs, Luna

5 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke foto's! Die brownie ziet er echt heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Haha schaatsen is echt leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke foto's ik heb nu zin in brownies ik heb dezelfde kalender mijn vriendin mocht een snor op chord tekenen...

    BeantwoordenVerwijderen