Enquete uitslag

woensdag 18 januari 2012 |

Hee. Ik vroeg jullie eind december om mijn enquete in te vullen. De enquete gaat over twee dagen weg, dus als je 'm nog in wil vullen, klik op 'Vul de enquete in!' aan de rechterkant van mijn blog. Ik wilde nu alvast de uitslag gaan geven van de enquete. Ik ben echt blij dat ik zo'n enquete heb gemaakt, want nu weet ik wat anderen van mijn blog vinden, wat ik zo moet houden en wat ik moet veranderen.

Foto: Weheartit

De eerste vraag was: Wat denk je van de lay-out van 'Luna's Lovely World'? Gelukkig vond (bijna) iedereen de lay-out leuk! Ze vonden de lay-out fris met de kleur groen. Dus de lay-out, die hou ik voorlopig nog zo!

En de tweede vraag: Wat vind je van de posts? De meerderheid stemde voor leuk, en op de tweede plek stond heel erg leuk en goed. De rest stemde prima en gaat wel, maar daar waren niet zoveel stemmen voor.

Bij de vraag: Wat vind je het leukste aan mijn blog? werd vanalles en nog wat geantwoord. Daar kan ik niet echt iets over zeggen.

De vierde vraag: Wat zou ik nog echt moeten verbeteren? Daar waren ook verschillende antwoorden bij, sommigen zeiden dat ik niks hoefde te verbeteren, maar er werd ook gezegd: Meer eigen foto's. Ik maak de laatste tijd al meer eigen foto's, maar misschien moet het nog meer. Ik vind het wel erg lastig, want ik schrijf nou eenmaal over dingen waar ik niet echt eigen foto's bij kan maken. Dus er zullen ook nog wel wat foto's van weheartit.com bij zitten, sorry!

Vraag nummer vijf: Waar ken je mijn blog van? De meesten kwamen er toevallig op terecht, haha!

En vraag zes: Wat voor artikels wil je vaker zien? De meesten zeiden dat ik meer fashionartikelen moet maken. Ik ga het proberen!

De zevende vraag was: Hoe vaak bezoek je mijn blog? Iets meer dan de helft zegt: Ik bezoek je blog elke dag. Nou, dat vind ik echt superleuk! Op de tweede plek staat: Een paar keer per week. 

De achtste vraag: Wil je nog iets kwijt? Daar kreeg ik heel veel lieve berichtjes bij. Dat ik zo door moet gaan en dat mijn blog heel leuk is. Dank jullie wel alllemaal! En ook bedankt voor het tips geven, om mijn blog beter te maken! 

Ik heb trouwens een e-mailadres voor mijn blog. Wil je me mailen om een vraag te stellen, iets te vertellen, tips te geven of iets anders? Bij het nieuwe kopje 'contact' zie je mijn e-mailadres. 

Love, Luna

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. En terecht, want je blog is superleuk! Ik wou dat mijn blog zoals die van jouw was, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke antwoorden! :) Altijd fijn zo'n enquête.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leukleuk! Hoeveel mensen hebben 'm ingevuld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het laatste wat ik gezien heb, 32.

   Verwijderen
 4. Wat leuk om de uitslag te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen!
  ga vooral door met bloggen
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om de resultaten te zien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen