001 - Maak een wishlist

dinsdag 24 januari 2012 |

Bedankt allemaal voor de lieve reacties op de nieuwe 30 days challenge! Ik begin meteen maar met de eerste dag van de 30 days challenge: Maak een wishlist. Binnenkort ben ik jarig en dus heb ik al een wishlist gemaakt! Ik heb mijn wishes in een collage gezet, kijk maar mee...

Foto's in collage: Weheartit & Google


Van boven naar beneden, van links naar rechts: Een moustache ketting! Geen idee waar ik die kan krijgen, maar ik vind  'm superhip. De Wii-game Super Mario Bros wil ik ook graag, ik speel 'm wel eens bij mijn achternichtje en ik vind het echt een grappig spel. Dan het boekje One Line a Day, eerlijk gezegd snap ik daar niet zoveel van, maar het lijkt me heel leuk om te doen! Een soort van dagboekje? En dan het boek 100% Beverly, dat boek wil ik al een tijdje omdat ik de andere 100% boeken van Niki Smit ook heb gelezen en ik vond het echt hartstikke leuke boeken. En een dubbele ring! Daar ben ik echt helemaal gek op! Geen idee waar je die ring op het plaatje kan krijgen, maar vooral die vind ik prachtig! En dan, een prikbord, ja. Ik heb al een prikbord maar die zit een beetje vol, dus ik zou er nog wel één willen om tekeningetjes, plaatjes en andere dingen op te prikken. 

En wat staat er op jouw wishlist?

Xx, Luna
PS: Ik kreeg een paar vragen over The Voice Kids, hoe dat nou verder is gegaan, want ik meldde ooit dat ik me daar voor opgegeven had. Ik had me dus opgegeven en ik ben later gevraagd om te komen voor de voorrondes (ik zat volgensmij bij de 1000 van de 15.000 die zich hadden opgegeven?). Dat was superleuk! Later was ik niet door, maar dat maakte me niet echt uit, ik heb ook veel geleerd van de voorronde en ik wist dat er maar weinig kinderen doorkonden naar de echte blind auditions.

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een leuke wishlist! De one line a day boekje, is de bedoeling dat je in 1 zin opschrijft wat je in die dag gedaan of geleerd hebt, of een quote of iets die je bij de dacht vind passen. Wat leuk dat je mee hebt gedaan aan The Voice Kids! Wel jammer dat je niet door bent, want je kan echt super goed zingen!

  PS: meedoen aan mijn give-away kan hier; http://www.mylifeasjolijnn.blogspot.com/2012/01/blog-giveaway-1.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je er een collage van hebt gemaakt!
  Ik weet eigenlijk neit echt wat mijn wishlist is, ik denk dat ik teveel dingen wil?? WHAHAHHHA

  Jammer dat je niet door bent naar de blind auditions! Was leuk geweest om je op tv te zien! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke collage! Ik vind 30days challenge altijd leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke collage, het One line a day boek, lijkt me ook erg leuk. Gaaf dat je door de voorronders bent gekomen. Goed dat je het zo sportief opvat dat je vervolgens niet door was.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke collage! Ik vind die moustache ketting echt supercool, zo een wil ik ook wel.
  Elkaar volgen?
  X Joy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je niet mee mag doen. Is er iets waardoor je wel mee mag doen, dat je je email niet mag geven ofzo? Want dan wil ik dat wel zo houden, tenzij je hebt gewonnen. Dat dat voor jou een uitzondering is ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, dat is een heel vaag bericht. Maar ik bedoel dus; als het eraan ligt dat je niet mee mag doen, aan dat je je email niet mag geven. Dan kan ik wel voor jou doen dat je hem niet hoeft te geven, tenzij je wint, dat je dan een mailtje stuurt met je adres zodat ik het op kan sturen?

   Verwijderen
 7. Haha, ja dat snap ik ook wel weer! Dat mocht ik eerst ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik vol je nu ook!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo een ketting kan je op Ebay kopen!!
  Leuke wishlist en ik vind het idee van 30 days challenge echt geweldig ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, moustache kettinkjes zijn zo leuk! En wat goed dat je al tot de laatste 1000 kwam!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey! superfijne challange. en inderdaad, het kettinkje is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha leuk!
  Een moustache ketting kun je o.a. krijgen bij www.sieradenkistje.nl, daar heb ik er laatst ook een besteld, je hebt echt heel veel verschillende.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. p.s. waaauw hou je ook van zingen? ik ook, ik was alleen net te oud om mee te doen met de voice kids, haha nouja.
  kusx

  BeantwoordenVerwijderen