Welke tv-programma's ik in de week kijk...

donderdag 1 december 2011 |

Oh, ik hou van tv-programma's! Ik denk dat ik niet de enige ben... Op bijna elke avond is er wel een leuk tv-programma op tv. Wil je weten voor welke programma's ik 's avonds voor de buis ga zitten? Voor... Klik maar snel op 'ik wil meer lezen'. 

Weheartit


Maandag America's Next Top Model!
Jaja, dan is er weer Hollands Next Top Model, dan is er weer Benelux' Next Top Model... Maar dan is er ook nog America's Next Top Model! Ik weet niet of ik ANTM de leukste versie vind, nou ja, ik vind Tyra in ieder geval leuker dan Daphne. Jammer is dat ik altijd van tevoren de winnaar al weet. Dat kom je gewoon tegen op internet, helaas.

Dinsdag Glee
Niet vergeten, Glee. Het begint dinsdag weer, YES! Oeh, ik ben benieuwd hoor. Ik dacht dat Finn, Rachel en Kurt weg zouden gaan, maar in dit seizoen zitten ze nog. Leuk! Ik zou het minder leuk vinden als ze weg waren. Maar natuurlijk zou ik het dan ook nog gewoon blijven kijken. Ga jij het nieuwe seizoen ook volgen?

Weheartit

Woensdag Niks. Haha, op woensdag kijk ik gewoon niks, dan is de tv saai. Kijk jij wel iets op woensdag?

Donderdag Expeditie Robinson
Expeditie Robinson is echt een superleuk programma. Het programma begint met 8 Belgen en 8 Nederlanders. Maar er vallen er steeds meer af, want de échte Robinson moet de winnaar worden. Met zware proeven, overleven op een eiland, met slechte slaapplekken... Het is echt superleuk om te zien. Ook vanavond ga ik weer kijken. Het stopte op een erg spannend eind, en volgens mij gaat vanavond al bekend worden wie de winnaar is. Spannend! 

Vrijdag The Voice of Holland
Wie kijkt TVOH nou niet op vrijdagavond? Oké, ik zeg niet dat ik het hélemaal goed aan het volgen ben, maar ik kijk het wel. Ik weet ook niet voor wie ik ben. Ik vind TVOH een originele talentenjacht, totdat eigenlijk de liveshows komen. Dan wordt het weer gewoon zoals alle anderen talentenjachten. 

Weheartit

Zaterdag Niks. Nee, niet iets dat ik móet zien. Ik hou van Holland is al afgelopen, zie ik op TVGids.nl? Huh?  En ook Ushi & The Family is afgelopen. Jammer...

Zondag Nu is SYTYCD afgelopen en begint er alweer een dansshow. Ik volg ze niet echt, So You Think You Can Dance en The Ultimate Dancebattle en zo. Vorig jaar heb ik het wel gevolgd, maar ja... Ik weet niet, ik vind het niet meer zo héél leuk. 

Welke tv-programma's wil jij niet missen? 
Love, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Mijn lijstje is precies hetzelfde. Ik heb zin in da finala! Ik denk dat Sascha gaat winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukleuk! Ik kijk vanuit Zweden heel veel, misschien wel meer dan ik in Nederland deed.
  En hier in Zweden zenden ze nu NCIS uit, begint om straks 8 uur. Gauw thee maken dus en lekker op de bank! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga straks zeker weten de finale kijken van exp.robinson :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. eerst was ik robinsonaholic, maar ik vind het niet echt meer leuk. verder volg ik de voice of holland ook. daarna komt hotter than my daughter en dat vind ik ook wel leuk, maar dan willen mijn ouders een een of ander maatschappelijk-verantwoord programma zien *walg* (:
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig, ik kijk alles hetzelfde als jou! Alleen kijk ik ook nog Gtst, maar verder alles hetzelfde. Soms kijk ik ook nog op zaterdag Ik wed dat ik het kan, dat vind ik ook wel een leuk programma. Jammer dat Expeditie Robinson er gister voor de laatste keer op was, dat vond ik ook zo leuk om naar te kijken. En dinsdag Glee, aaaah, daar heb ik zo zin in! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, ik kijk alleen ANTM en dat John Beerens kapper programma (naam even kwijt) en the voice of holland kijk ik ook graag!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So you think you can dance en de ultimate dancebattle! Expeditie Robinson&HNTM.
  Maar waar ik écht voor thuis blijf is:
  Wie is de mol <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke lijst, ik kijk altijd GTST en ga ook weer trouw Glee kijken!

  BeantwoordenVerwijderen