Birdy's songs

woensdag 21 december 2011 |

Oké, het zijn wel covers, maar Birdy zingt ze echt supermooi! Ik vind haar stem heel erg mooi. Birdy heet eigenlijk Jasmine van den Bogaerde en ze komt uit Engeland. Ze werd eigenlijk bekend met 'Skinny Love', echt een supermooi liedje! Ik heb dat liedje ook nog zelf met zangles gezongen. Maar dat doet er niet toe, hihi. Ik zou echt graag haar cd willen hebben. Want er staan nog veel meer prachtige nummers op. Wil je weten welke liedjes ik het mooist vind? Klik op 'read more'. 


1. People help the people
Dit liedje staat bij mij op één. Ik vind het gewoon een heel mooi liedje. Geen idee waarom. Het kan zijn dat je 'm nog niet kent, maar dan moet je 'm even gauw luisteren. 


2. The A team 
Dit liedje is van Ed Sheeran. Maar Birdy's versie vind ik eigenlijk mooier... Ook al is die van Ed Sheeran ook heel mooi. 


3. Skinny love
Hiermee is ze, zoals ik al zei een beetje bekend mee geworden! Echt een heel mooi liedje. Dit is denk ik wel haar bekendste. 


Wat vind jij haar mooiste liedje?
Liefs, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ze is zo getalenteerd! Ik denk dat ik "the A team" het mooiste vind, Skinny Love vind ik een beetje jammer omdat ik het origineel heel lang mooi vond(:
  leuke post!
  http://nickyvivienroding.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het niet zo heel mooi allemaal, houd niet van haar stem!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind haar liedjes erg mooi! :) vooral skinny love!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind haar echt goed! Skinny love is mijn favoriet! Van A-team vind ik de originele versie denk ik leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind al haar liedjes echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. People help the people is zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen