En dit zijn mijn antwoorden!

vrijdag 4 november 2011 |

Jullie mochten mij vragen stellen, onder het artikel 'Ask me'. In deze post zie je mijn antwoorden op jullie vragen! Ik heb 8 vragen gekregen. Klik op 'ik wil meer lezen' om ze te lezen, met mijn antwoorden!
Waarom wilde je een blog beginnen?
Ik heb voor deze blog ook al een aantal blogs gehad. Maar die waren een beetje (of zeg maar heel erg) dom en ik zette er nooit wat op. Ik wilde wel heel graag eens een leuke blog beginnen, waarmee ik echt doorging, en veel volgers kreeg. Ik ben echt blij dat me dat is gelukt!

In welke winkels koop jij je kleding meestal?
Dat is verschillend. H&M vind ik een leuke winkel, maar er zijn nog veel meer winkels die ik leuk vind. Ik krijg ook wel eens kleding van mijn moeder, en die koopt ze dan op de markt, of op marktplaats. Dat kan ook heel leuk zijn!Wat wil je in de toekomst doen?
Het lijkt me superleuk om iets met schrijven te doen. Ik vind schrijven gewoon superleuk. Op mijn blog kan ik ook schrijven, dat vind ik nou zo leuk aan een blog. Ik zou wel bij een tijdschrift willen werken en leuke artikels schrijven: Redactrice dus. Daarnaast zou ik ook wel graag in een bandje willen zingen, haha!

Wat is je lievelingsvak op school? 
Handvaardigheid! Dat doen we altijd op vrijdag. Op die dag doen we eigenlijk alleen maar leuke dingen. Ook  gym, dat vind ik ook leuk. Maar met handvaardigheid doen we nu echt hele leuke dingen. Onze vorige opdracht was een knikkerbaan maken en nu zijn we bezig met een lipdub! Dat is een filmpje, op muziek, oh hoe leg ik dat uit. Zoek het maar eens op bij Youtube!

Zit je op zang of dansles?
Toevallig allebei! Ik zit nog niet zo lang op (modern) dansen, maar op zangles zit ik al een jaar.

Wat is je levens motto?
Goede vraag, dat is een moeilijke, want ik heb eigenlijk nog niet echt een levensmotto...

Wat wil je later worden?
Eigenlijk heb ik deze vraag al een beetje beantwoord bij 'Wat wil je in de toekomst doen?'. Redactrice, of schrijfster, dus. Omdat ik schrijven heel leuk vind.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?
Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Bloggen is super, vooral omdat ik zulke leuke reacties van jullie krijg. Het is altijd positief en dat is echt leuk! Ik heb gewoon heel veel plezier in het bloggen en ik wil er nog lang mee doorgaan, zeker weten.

Dit waren mijn antwoorden!

Kus, Luna
Morgen ga ik trouwens verloten wie de give-away heeft gewonnen! Met briefjes in een bak, en dan trek ik er eentje, en misschien heb jij dan wel het pakketje gewonnen! Als je hebt gewonnen, mail ik je. Je kan nu niet meer meedoen.

8 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke antwoorden. Eigenlijk is alles hetzelfde, als hoe ik het zou zeggen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk om te lezen! Ik heb van alle vragen heel veel dezelfde antwoorden, haha. Een lipdub is echt leuk, wat gaaf dat jullie dat doen met handvaardigheid! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je moet zeker iets met schrijven gaan doen! Schrijf je ook verhalen?
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moderne dans! Daar zit ik ook op! Ik vind bloggen ook echt een 'uitlaatklep' voor mijn creativiteit of mijn gedachten. Leuke antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen