De winter is leuk!

dinsdag 29 november 2011 |

Allereerst, bedankt mensen, ik heb 125 volgers! Bij 100 volgers hield ik een give-away en dat is kort geleden, en nu zijn we al 25 volgers verder, niet normaal! I love you, followers!
Maar... Jij las de zin, de winter is leuk, en jij dacht vast: Ieuw, de winter leuk? Echt niet! Hopelijk kan ik je op andere gedachte brengen, want de winter is heus wel leuk.

Weheartit


Schaatsen en sleeën
Ik hoop dat er deze winter sneeuw valt, ik denk het wel. Want dan kun je gaan sleeën. Kinderachtig? Nee, juist superlollig! Met je vriendinnen roetsj je naar beneden, en dat is gewoon leuk, geef toe. Schaatsen ook. Lekker naar de schaatsbaan, rondjes schaatsen, hmmm. Heerlijk! Ik verheug me er echt op.

De feestdagen
December. De maand van de gezellige feestdagen. Sinterklaas, kerst, oudjaarsavond. Ookal iets waar ik heel veel zin in heb. Sinterlaas, je krijgt cadeautjes, en dat is altijd goed. Haha! Kerst. Het is gewoon altijd supergezellig! Wij gaan met de familie kerstbrunchen. En oudjaarsavond. Laat opblijven, oliebollen eten, vuurwerk afsteken (wel voorzichtig!), dat is echt súper. Daar heb ik ook al zoveel zin in!

Weheartit


Tijd voor nieuwe kleren
Al die leuke zomertopjes, korte rokjes en jurkjes weg, jij mag nu gaan shoppen want je hebt nieuwe kleren nodig! Nu koop je weer hele andere dingen: Dikke vesten, mutsen, sjaals. Warm! Maar dat is nodig, want anders ga je het buiten koud krijgen...

Sneeuwballengevecht!
Een sneeuwballengevecht hoort er natuurlijk bij, als er sneeuw is! Of je maakt een sneeuwpop, er zijn zoveel dingen die je kunt doen in/ met de sneeuw.

Weheartit


Lichtjes en gezelligheid
Sommigen zeggen dat mensen in de zomer vrolijker zijn. Nou, ik denk dat het bij mij andersom is. Ik ben echt iemand die van de winter houdt. Ik vind het juist in de winter gezelliger. Met leuke lichtjes buiten, en alles wat hierboven nog verder genoemd is!

Binnen zitten
Als iemand zeurt dat je naar buiten moet, heb jij een excuus. Het is zo vreselijk koud buiten. Nee, jij gaat op de bank zitten laptoppen, of een filmpje kijken, of je gaat lekker in je bed liggen. Fijn!

Weheartit

Wow, haha, ik ben erg enthousiast over de winter.
Ik weet het, er zijn ook dingen die minder leuk zijn aan de winter. Maar daar wil ik het niet over hebben! Ik hoop dat jullie een beetje een leuke winter hebben, met al deze dingetjes.

Kus, Luna

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. ik vind de winter ook altijd super leuk en gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 125 volgers!
  Ik vind de winter ook erg leuk, vooral door de feestdagen en de gezelligheid :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met al je volgers!
  Ik heb alleen weinig tijd voor sleeën, maar in de kerstvakantie, wie weet! Schaatsen kan ik niet, haha. Maar ik verheug me wel echt op 5 december en kerst, en een kerstoutfit kopen is al helemaal geweldig, haha.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja de winter is altijd super leuk vind ik <3
  xxx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik vind de winter ook heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wordt altijd heel erg blij als het winter is. Inderdaad, gezellige feestdagen!
  Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen