Hot & Not...

dinsdag 13 september 2011 |

Wat vind ik nou leuk en wat niet? Lees gauw verder!

Hot!
~ Tijgerprintjes.
Mijn jongste zusje heeft een jurkje met tijgerprint en mijn andere zusje heeft een vestje met tijgerprint erop. Echt hartstikke leuk. En ze zijn helemaal in! Net als slangenprint, panterprint, enzovoort.~ Vans!
Het zijn gewoon leuke gympjes, helemaal hip en wat het leukste is: Ze zijn er in allerlei kleurtjes! Ik heb ook Vans, maar ik heb eigenlijk gewoon voor grijze gekozen.
~ Catrice nagellak.
Ze zijn gewoon hartstikke leuk. Waarom van Catrice? Daar zijn zoveel lakjes van! Misschien hebben wij er wel vijftig van... Nee, dat net weer niet, maar wel heel veel verschillende.
~ iPhone.
Binnenkort krijg ik een iPhone en dat vind ik echt superleuk, want er zit een camera in (het allerleukste!), en ik kan lekker weer appjes toevoegen :)! Ik heb nu een iPod, waar ik eigenlijk alleen maar ik een beetje mee op internet zit... Het geluid is kapot, haha, stom hé...
~ Twitter.
Als ik eerlijk ben... Ja, het is verslavend. Niet veel meer over te zeggen.
~ Bloggen & blogs lezen!
Dat vind ik echt superleuk. Ik heb nu ongeveer 130 posts. En ik blijf doorgaan met bloggen, een tijdje deed ik dat minder, maar nu post ik weer elke dag! Blogs lezen vind ik ook heel leuk. Om gewoon te zien wat anderen doen en leuk vinden. Ik volg heel wat blogs, omdat er ook zóveel leuke blogs zijn!Not!
~ File's.
DOODIRRITANT! Altijd als we in de file staan begin ik weer te mopperen: 'Oh, we staan zeker wéér in de file! Die ***file, daar moet eens wat aan gedaan worden!' Ach, ja... Als dat kan?
~ Té veel make-up.
Soms zie ik van die meiden die lijken op een barbiepop... Ze hebben veel te veel make-up op... Een megalaag foundation, lipgloss en een liter mascara. Naturel is het mooist! :)
~ Huiswerk.
Wie vind huiswerk nou niet irritant en vervelend? Wij hebben nu ook al huiswerk om ons te kunnen voorbereiden voor de middelbare school. Dat is wel handig. We hadden het ook al in groep zeven. Het gaat wel goed, maar ik doe liever iets anders natuurlijk!


Nou, meer leuke dingen dan minder leuke dingen! Wat vind jij "hot" en wat vind jij "not"? Tell me!

xxx, Luna

2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥