Byebye zomer, hallo herfst...

vrijdag 30 september 2011 |

We hebben niet zo'n goede zomer gehad, sterker nog, een ***zomer. Een zomer zonder zon is geen zomer. Gelukkig is het deze week wel lekker zonnig. Bij mij wel dan! Een na-zomertje. Echt fijn! Maar de zomer is voorbij en het is alweer herfst. Ik treur er niet over. En jij hoeft dat ook niet te doen, want...


1. Alle leuke series komen weer op tv die jij in de zomer gemist hebt! Dus je kunt weer lekker in je warme kleren voor de buis kruipen, met een kop warme thee. Hmmm.

2. De gezellige feesten in December komen eraan! Sinterklaas, Kerstmis... Ik vind het in ieder geval supergezellig. Vooral Sinterklaas. Ik vind pakjesavond echt super. Wij doen het nu ook met lootjes. Vieren jullie nog Sinterklaas, (ookal zijn jullie misschien een beetje oud)?3. Je ziet prachtige kleuren in het bos. Rood, geel, bruin, oranje bladeren. In het bos kun je met je vriendinnen leuke spellen doen zoals boompje wisselen!

4. Natuurlijk heb je weer alle redenen om weer even te gaan shoppen! Je hebt wel nieuwe, warme kleding nodig. En Uggs wil jij ook, want die zijn z├│ lekker warm!

Vind jij het jammer dat de zomer voorbij is? Wat is leuker: Zomer of herfst?

xx Luna

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Aw dankje! Ik vind mijn layout vaak maar een week of 2 mooi en daarna ben ik er weer zat van.. Nu dus ook, en ik wil nu een keer iets heel anders vandaar hihi.

  Ik ben blij dat het herfst en winter wordt want ik vind dat veel gezelliger en aan deze zomer hebben we toch niets gehad hihi.

  xx Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toch liever de zomer, maar ik vind de feestdagen vooral heel gezellig en als het sneeuwt etc. :).
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook van de herfst! ik vier ook nog gewoon sinterklaas omdat ik een zusje van 3 heb en een broertje van 7! ik kies voor de herfst omdat ik dat gewoon de gezelligste tijd van het jaar vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het altijd moeilijk om afscheid te nemen van de zomer! vind het heerlijk als het laat nog lekker licht is. dan lijkt de dag zoveel langer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houdt ook wel van herfst! Vooral sinterklaas en kerst vind ik altijd supergezellig! Maar nu is het bij ons nog rond de 20 graden deze week, en heb ik nog helemaal een zomergevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een hekel aan de herfst omdat het dan best wel vaak regent -.-!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. doeidoei zomer ;(((
  ik baal er echt van!

  xo
  http://fashiontastic-world.blogspot.com/
  doe je mee aan mijn give away?

  BeantwoordenVerwijderen