30 days challenge. Dag 7: Iets waar je blij van wordt.

donderdag 22 september 2011 |

Waar word ik blij van?

Muziek! Op dit moment luister ik de hele tijd These Words van Natasha Bedingfield, die ben ik aan het oefenen voor zangles, je kent 'm wel: I Love You, I Love You, I Love You, I Love You! Van dit liedje word ik best wel vrolijk!

Reacties op mijn blogposts! Ze zijn allemaal echt superlief! Ik vind het heel leuk om reacties te krijgen (wie nou niet!). Door de mensen die reageren op mijn posts, vind ik het extra leuk om te bloggen.Het weekend! Ja, duh, dan is de school even voorbij en gaan we twee dagen leuke dingen doen. Meestal dan. Ik heb wel heel erg zin in dít weekend: Mijn achternichtje geeft een kampeerfeestje, jeeeejj.

Mijn vrienden! Ik heb altijd lol met mijn drie vriendinnen in de klas. De meester wordt wel eens boos, wij zijn sowieso een drukke klas, maar goed. Vandaag gingen we oefenen voor onze maandviering (elke maand doen we bij ons op school dat een groep een toneelstuk moet doen), toen gingen we steeds dingen zoals 'oeeeh lekkerding' op briefjes schrijven en die gingen we dan naar de jongens toe gooien haha!

En ik word van nog veel meer dingen blij. Op vakantie gaan, mijn familie, de zon, enzovoort.

Waar wordt jij blij van?

xoxo, Luna

2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ik word van heel veel blij. Ik ben al blij als ik een nagellakje gekocht heb ;D.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan van hele kleine dingen al blij worden :)

    BeantwoordenVerwijderen