Leuke app: Cut the Rope!

vrijdag 5 augustus 2011 |

Hallo, het is weer tijd voor een nieuwe app!
Dit keer is het de app 'Cut the Rope'.Wat moet je doen?
Het is de bedoeling dat je bij dit spel de touwtjes doorsnijdt, zodat het snoepje bij dat lieve diertje terecht komt! Maar dat moet je wel doen met allemaal hindernissen, zoals de spinnen, de scherpe punten, enzovoort. Daarbij moet je ook nog eens zoveel mogelijk sterren pakken, want dan krijg je meer punten en kun je ook andere 'levelboxen' vrijspelen! Bij de lite versie heb je maar 2 levelboxen, helaas! Maar als je de full version hebt, heb je wel 8 levelboxen. Ik heb ook de full version en dat is heel gaaf. Je hebt veel meer levels.

Leuk?
Het is zeker leuk! Allemaal verschillende levels, die steeds moeilijker worden. Het wordt ook lastiger om alle drie de sterren te pakken. Soms heb je een tijd waarin je de sterren moet pakken. Dat is erg lastig, omdat je het heel snel moet doen... Maar leuk is het zeker, én verslavend!

En verder?
Er is ook nog een kerst-versie. Die is gratis, om lekker te spelen in de kerst. Nou ja, hoeft niet persé in de kerst hoor. Het kan ook als het niet kerst is ;)! Dit is een voorbeeld van een kerst-versie level bij Cut the Rope.
Heb je 'm al eens gedaan? Laat me weten hoe je 'm vindt! Deze app is voor iPhone, iPad en iPod (Touch). De lite versie is natuurlijk gratis maar de full version kost 0,79.
Liefs en veel Cut the Rope-plezier, Luna.

1 opmerking:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥