Slagharen gecheckt!

zondag 1 mei 2011 |

Hallo lezers, ik heb vandaag niet kunnen posten, want ik ben naar attractiepark Slagharen geweest! Superleuk met mijn zusjes (Jara en Irsa) en ouders. Toen kreeg ik een leuk idee voor mijn site. Mijn zusjes en ik hebben op weg naar huis met elkaar besproken hoe we het vonden, en dat wil ik nu op mijn site plaatsen. Daar komt ie, de 'Slagharen check'!

Leukste attractie van Slagharen?
Jara: Er is een boot die over de kop gaat, zo cool! Hij is spannend. Je gaat zo vaak over de kop. En er is ook een reuzenrad die over de kop gaat. Voor de echte durfals! Ik ben gek op attracties die over de kop gaan...
Ik, Luna: Ik vind de wildwaterbaan in Slagharen cool, je wordt erg nat en je gaat met een bootje *roetsssj* naar beneden! Dat is best wel hoog en stijl! Verder is de vrije val heel spannend, wat je gaat aan zo'n ding omhoog en dan val je naar beneden (het is echt heel hoog, wel een cool uitzicht maar als je hoogtevrees hebt moet je je ogen dicht houden). Het is ook een beetje een naar gevoel, want het lijkt net alsof je hersens in de lucht blijven hangen, als jij naar beneden valt...
Irsa: Ik vind het tapijt van Aladin het leukst. Het gaat heel hard rond, van achter naar voren, en dan heb je veel kriebels in je buik! Daar kon ik geen genoeg van krijgen!

Is Slagharen voor de kleintjes of voor de durfals?
Jara: Voor allebei en dat is nou het leuke van Slagharen. Je kan er heen met je kleine zusje, maar ook met je grote stoere broer. Het is leuk voor iedereen.
Ik,Luna: Ja, Jara heeft gelijk, er zijn attracties voor de kleintjes maar er zijn ook voor de durfals coole attracties zoals de boot die over de kop gaat en de achtbaan.
Irsa: Ik vind het meer voor de grote kinderen, want zelf ben ik nog maar zeven en mijn zussen konden in meer attracties. Dat is iets minder.

Wat voor cijfer geven wij attractiepark Slagharen?
Jara: Een 9. Leuke attracties, heerlijk eten vooral de friet!
Ik, Luna: Ik geef het park een 8. Wij hadden veel friet op omdat dat gewoon heel lekker was, en de wachtrijen waren helemaal niet lang.
Irsa: Ik mocht in weinig attracties, dus ik geef Slagharen niet zo'n hoge score. Het was wel rustig en het eten was lekker, maar het gaat vooral om de attracties en dan zeg ik: Nee, ik vond het niet echt iets voor de jongere kinderen. Mijn cijfer een 6+.


2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥