Nice Boys!

maandag 16 mei 2011 |

Hier een lijstje met 6 beroemde jongens die ik leuk vind, of waar ik gewoon wel fan van ben haha. Het is niet op volgorde van leukheid of zo!


1. Cory Monteith (Finn in Glee)
Hij kan heel goed zingen én acteren! Hij is echt de popu boy in 'Glee', en dat snap ik wel. Hij is best wel knap. Nou ja verder weet ik niets meer over hem te vertellen haha. O jawel, één ding, ik had de 'meiden gossip' gekocht en daar zat een poster van hem in! Die heb ik nog niet opgehangen, maar dat moet ik nog wel even doen!


2. Chord Overstreet (Sam in Glee)
Hij heeft een best wel leuk koppie! Hij is niet vanaf het begin in Glee, geloof ik, maar hij doet het wel goed. Hij heeft geen grote rol of zo maar als hij in beeld komt, vind ik dat altijd wel leuk!


3. Robert Pattinson
Van de twilight-films. Hij speelt een vampier die ook nog best wel leuk is. Bella (Kristen Stewart) valt in ieder geval op hem. Ook in het echte leven. Maar ik geloof dat dat een tijdje geleden uit is gegaan...


4. Justin Bieber
Ik ben geen belieber, ik heb niet zoals veel meiden de bieberfever hoor! Maar ik heb er alleen bewondering voor dat hij op jonge leeftijd al zo beroemd is, best goed kan zingen en ook veel liedjes heeft. Zijn liedjes zijn ook best leuk!


5. Taylor Lautner
Ken ik van de twilight-films, waar ik gek op ben. Ik kan ook niet wachten op de laatste film 'Breaking Dawn'. Ik vind dat hij goed kan acteren en hij heeft ook nog eens een sixpack!


6. Jan Kooijman
Ik keek altijd 'So you think you can dance' omdat hij in de jury zat. Niet alleen vanwege hem, hoor, maar ook omdat ik het leuk vond om die mensen te zien dansen. Ik heb twee grote posters op mijn kamer van Jan Kooijman. Alleen ik wist niet dat hij al zo oud was! Iets van 30 jaar? Toch wel oud hoor...

Wat vinden jullie van deze jongens? Of vinden jullie andere jongens goed/knap/leuk? Laat het me weten, plaats een reactie!
Van deze 6 zijn deze twee mijn favorieten: Cory Monteith (Finn in Glee) en Jan Kooijman (van GTST).

Xxx Luna

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. nr. 4 & 6

  IEUWW!
  nr. 1 ♥ Lovee.

  & ja ik zing in een band :) leuk he?!

  xx Marlijne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah da's lief!
  en over de papilotten: zeker eens proberen als je krullen wil, maar wel een nachtje mee slapen!

  xx Marlijne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Taylor♥ && Justin ♥
  Maar mijn vriend vind ik natuurlijk het allerliefstleukstknapst van de hele wereld♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm die mogen bij mij wel komen aankloppen hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. GLEE <'333

  En je weet dat nr 1 ook al iets van 27/29 jaar is? :D

  BeantwoordenVerwijderen