Leuke app: Falldown!

zondag 15 mei 2011 |

Ik heb weer een leuke app! Vandaag gingen we in de auto naar mijn tante, omdat die jarig was, dus ik kon niet posten. Ik wilde eigenlijk nog wel iets posten vandaag. Mijn zusje en ik zijn gek op de app 'Falldown', die zij op haar iPad heeft en ik op mijn iPod Touch. Ik heb nou een hele hoge score gehaald en dus was ik door het dolle heen. Mijn zusje helemaal jaloers... Maar ja, de app is zo leuk, die ga ik nu even met jullie delen!Wat moet je doen? Je moet door de gaten heen naar beneden glijden, maar je moet wel beneden blijven! Dat is moeilijk, omdat die strepen naar boven gaan... Ik leg het een beetje vaag uit ja, het is ook wel moeilijk om uit te leggen. Ik denk dat je al wel een idee hebt bij de afbeelding.

Leuk? Ja, echt wel! En ook SUPERVERSLAVEND. Je wil steeds een hogere score halen. En je wil steeds bij de volgende kleur komen.

En verder? Het is een gratis app en ik raad 'm zeker aan. Je kan je uren vermaken met deze app. Deze app is beschikbaar voor Ipod Touch, iPhone en iPad.

Heb je 'm al eens gedaan? Laat me weten hoe je 'm vind. En misschien ook wat je hoogste score is (mijne 293)!

xoxo, Luna

PS: Ik heb een poll/enquette (hoe het ook heet) geplaatst, namelijk 'wat is je favoriete meidentijdschrift'? Je kan stemmen, ik zal het wel willen weten hihi :) Ik heb zelf een abo op de Tina, maar ik lees ook graag Hitrant, Meidenmagazine en... Ik lees ze allemaal wel graag eigenlijk!

3 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Heeee! Cool, ik ga hem ookk op mn IPod zetten ;D
  Ik heb ook al Katy Perry Revenche xd

  Je mag de smilies trouwens ook wel op je blog zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ook zoiets op mijn mobiel xD
  het is idd superverslavend..
  thanx voor het volgen meis! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit spelletje heeft een vriendin van mij op haar blackberry, het is echt een verslaving. :p

  www.applesugarr.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen