3 meiden over hun idool!

zondag 22 mei 2011 |

Hé! Ik heb laatst 3 meiden geinterviewd over hun idool. Hier komt het interview met Floor van floorsstijl.blogspot.com, Ezra van liefsezra.blogspot.com, en Jolijn van joojolijn.blogspot.com. (Ik kan geen links plaatsen, werkt bij mij niet sorry!)

Floor http://floorsstyle.blogspot.com/
1. Van wie ben je fan? Ik ben fan van de 15 -jarige Noorse zangeres Malin Reitan.
2. Waarom ben je fan van hem/haar? Ze vertegenwoordigde Noorwegen op het Junior Eurovisie Songfestival 2005 en werd daar 3e. Ik vond haar toen hartstikke schattig en kwam er na een poosje achter dat ze een cd had uitgebracht. Ik ben dat gaan luisteren en was gelijk verslaafd! In april 2011 is haar 5e cd uitgekomen. Natuurlijk wil ik die heel graag hebben. Mijn vriend gaat hem waarschijnlijk voor mij bestellen!
3. Wat vindt je het coolst aan hem/haar en waarom? Het coolste aan haar vind ik dat ze lekker haar zelf blijft. Ze heeft een ijzersterke persoonlijkheid en doet gewoon wat ze zelf leuk vind. Ook heeft ze in 2010 de prijs voor beste kindercd gewonnen. Vaak treedt ze op samen met een van haar beste vriendinnen Celine Helgemo, die ook een bekende zangeres in Noorwegen is. Echt super leuk om twee favorieten samen hun liefde voor muziek te zien delen!
4. Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2=best wel erg, 3= ik ben een megaaafan)? Als ik mezelf een cijfer moet geven op hoe grote fan ik ben van haar op de schaal van 1 tot 3, dan geef ik mezelf een 3. Ze is 1 van de weinige artiesten van wie ik alles in de gaten houd.
5. Wil je nog wat zeggen? Ik zou graag in contact willen komen met andere mensen die fan zijn van de bekende jonge Noorse artiesten. Dus ben jij fan van een bekende jonge Noorse artiest? Neem dan contact met mij op, want ik zou het super leuk vinden om de interesse te delen!


Ezra http://liefsezra.blogspot.com/
1. Van wie ben je fan? Van Selena Gomez!
2. Waarom ben je fan van hem/haar? Ze ziet er altijd super leuk uit en ze kan goed zingen en acteren!
3. Wat vindt je het coolst aan hem/haar en waarom? Haar kledingstijl, die ziet er altijd leuk uit!
4. Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2=best wel erg, 3= ik ben een megaaafan)? 3, ik ben een megaaafan!
5. Wil je nog wat zeggen? Liefs Ezra!


Jolijn http://joojolijn.blogspot.com/
1. Van wie ben je fan? Rihanna!
2. Waarom ben je fan van hem/haar? Omdat ze er altijd heel cool uitziet. Ze heeft altijd hele hippe kleding combinaties en altijd weer andere kapsels, daarbij maakt ze natuurlijk hele leuke liedjes :D!
3. Wat vindt je het coolst aan hem/haar en waarom? Haar kapsels, van zwart krullend lang haar naar kort door en stijl. Echt geweldig, en ook stoer dat je dat durft! Ik vind dat misschien vooral omdat ik het zelf niet durf. Ik heb een paar maanden geleden mn haar van lang naar kort geknipt, dat wou ik al jaren, maar durfde het nooit. Het is wel leuk geworden hoor. Maar meer dan dit durf ik dus niet. Zij wel, zij doet alles wat ze wil, ik wou dat ik dat ook durfde!
4. Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2=best wel erg, 3= ik ben een megaaafan)? Hahah 2, ik heb wel posters van haar enzo, maar het is niet zo dat ik elke dag op internet zit te zoeken of er al een nieuwtje over haar is!
5. Wil je nog wat zeggen? Dat je eens moet zoeken op: Rihanna outfit, en dat er dan hele leuke dingen uitkomen :P. En kijk allemaal eens op: www.joojolijn.blogspot.com en misschien is mn blog ook wel wat voor jou! Oja, ook wel Luna's blog volgen he! Dat is ZEKER de moeite waard! ;)Kus Luna

5 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. JEEJ, je hebt alleen wel een hele oude foto van Malin geplaatst, die is van jesc2005 xD Maargoed, ik heb volgens mij het meest uitgebreid geantwoord xD

  Wel grappig, de andere 2 meiden hebben een heel standaard artiest gedaan, kom ik aan met totaal wat anders ^^ Ik ga dit artikel linken op mijn blog :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een heel leuk interview zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend origineel artikel! Ik ben ook fan van Rihanna..en nog zoveel meer artiesten O:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik Ben Fan Van JUSTIN DREW BIEBER <3
  He Is The Best
  ILoveyou Justinn <3

  BeantwoordenVerwijderen